שלום,

GiTiT

New member
שלום,

קודם כל ברצוני לומר שהפורום מוצלח ביותר ישר כוח
שנית, צירפתי דוגמת כתב שלי והייתי מעוניינת, אם תוכלו, לנתח אותה. תודה מראש... גיתית

מילה1

New member
הי גיתית!

קודם כל אסייג את מה שאכתוב, בכך שזו דעתי האישית בלבד (ואני עדיין עם חום, כך שאפשר לא להתייחס ברצינות רבה מדי לדברי). מכתב היד שלך עולה שאת בחורה אסתטית, זהירה במעשייך וחשוב לך מאד מעמדך בחברה ו"מה יחשבו עלי". יש איזה חוסר שביעות רצון מעצמך, תחושת בדידות וסגירות ורצון להשתנות ולהתפתח, אך גם חשש שמא זה לא יצלח בידך. ניכרים קשיים בעבר, אולי בריאותיים(?) שגרמו לך להימשך לתחום הרפואה. מצד שני- את רגישה, אוהבת להנות מהחיים ומחפשת גם יופי ואסתטיקה ולכן אולי יתאים לך יותר תחום כמו ריפוי בעיסוק, תרפיה באמנות או תזונאות וכד', אך כמובן- רק את צריכה להחליט מה מתאים לך באמת וגם מותר להתחיל ללמוד משהו, להתחרט ולעבור למשהו אחר, בעיקר בגיל צעיר.

shonshon5

New member
גיתית? וואלה?

כאילו - זה שם של בנאדם? ואני לתומי הייתי משוכנע עד היום שזה בכלל כלי נגינה עתיק ששימש בעיקר מלכים, רוזנים וספיחי אצולה אחרים. נזכר בתהילים: "למנצח על הגיתית.." וגו'. אז אם גיתית זו בכלל עלמה ענוגה ולא כלי מיתר, אז מה-זו-תומרת: "מנצח על הגיתית"? האם ראוי לחשוד במחבר שהתכוון להסוות את הכוונה האמיתית? לא היה לו נעים להודות שהמלך הג'ינג'י ואותה גיתית מסתורית עסקו בעצם בעניינים שהקשר שלהם למוסיקה הוא מינורי? אודה למי שיאיר את עיני ויסבר את אוזני. ואם ישאר זמן, אפשר גם עיסוי תאילנדי. יומטוב וקריר לעם ישראל באשר הוא. אבי

GiTiT

New member
אכן כלי מיתר.. :)

שלושה איזכורים לו בתהילים.. ואלו בעצם שלושה האיזכורים היחידים לאותו כלי. למנצח על הגתית מזמור לדוויד, למנצח על הגתית לאסף, למנצח על הגתית לבני קורח מזמור.. וההורים שלי החליטו שיאה להם לקרוא לביתם על שם כלי נגינה.. :) ולמילה... תודה רבה על הניתוח. התחברתי להרבהנקודות... גם להמלצות שלך על עיסוקים אליהם אני עלולה להתחבר. אשמח לשמוע דיעות נוספות יומטוב

מילה1

New member
אבי!

וואו, אתה מבריק מאז שחזרת מחו"ל. האם חשבת אי פעם "למשוך בעט סופרים"? - לכתוב סטירה, מחזות סטיריים (אני רצינית).

shonshon5

New member
../images/Emo48.gif צ'ירז!

מילה דרלינג... הוספתי את שמך לרשימת ידידי וחיות אחרות הטוענים בתוקף רב כי חיי נותבו בדרכים נלוזות וכי אני מודל ואב-טיפוס להגדרת פוטנציאל מבוזבז. ואני אומר: סו ווט? המטרה היא לא המטרה. הדרך היא המטרה. לחיים!
אבי

מילה1

New member
אני מקווה שאתה אוהב חיות

ראה זה פלא- לדברי כל מכרי גם אני נכנסת לקטגוריית "פוטנציאל מבוזבז" (וגם לקטגוריית "חיות אחרות"), אז כפי שנאמר "צרת רבים נחמת חכמים" ושרק אלו יהיו צרותינו. אני בהחלט מסכימה איתך! - העיקר להנות מהדרך, כי מה שלא תהיה המטרה - הסוף ברור מראש...

למעלה