שלום!!

שלום!!

בן זוג. ~~~~~~~ מחפשת בן זוג מתחיל ממש (כמוני) אבל עם קצת חוש קצב (טיפה, לא הרבה!!) כדי ללמוד איתו הכל מההתחלה. לא אכפת לי הגיל, כיוון שאני לא הולכת להתחתן איתו
למעוניינים נא להציף את תיבתי
ולפורום: שלום! ~~~~~~~~~~~~~~ אני עוד לא ממש רוקדת, אבל מאד רוצה להתחיל (כן, קצת מאוחר נזכרתי?! או שזה גיל נורמלי להתחלה??) בכל אופן, הייתי השבוע באיזה מקום, ולא הייתי מרוצה מרמת ההדרכה שם. אז עכשיו אני מוכנה גם להשקיע ולנסוע, לתל אביב נגיד, או לכל מיני מקומות משם ודרומה, והייתי רוצה לשמוע על מקומות שאפשר ללמוד בהם, הבעיה היא, שאני קצת מוגבלת בימים... ביום ראשון (שבו שמעתי שרוקדים בפוקוס) אני לא ממש יכולה להגיע לת"א נגיד לפני 22:00 וזה בטח אומר שאני כבר אפסיד את ההדרכה. מה עושים??

yuvald

New member
בהצלחה

קודם כל מזל טוב על הצטרפותך למעגל הרוקדים. דבר שני את לא חייבת ללמוד ביום ראשון בפוקוס כי יש גם ביום שלישי חמישי ושבת מ21:30. ודבר שלישי לחפש שותף מתחיל עם קצב אחד כזה שלא רקד אף פעם זו דרישה טיפה מוגזמת כי קצב זה דבר שלומדים ,ולכל ריקוד יש את הקצב שלו.

Palalolito

New member
יש רק בעיה אחת

יש אנשים שלוקח להם יותר זמן ללמוד ככה קרה שהרבה אנשים שהתחילו ללמוד בערך בזמן שאני התחלתי נמצאים עכשיו עוד בבסיס של הLA ואני ברמות היותר מתקדמות.

../images/Emo45.gif

דבר ראשון
ברוכה הבאה
דבר שני
קשה למצוא מישהו מתחיל שיש לו קצב.. כאילו יש סיכוי אבל רוב הסיכויים שלא יהיה לו כ"כ קצב.. כי ככה זה
אף אחד לא נולד קובני(חוץ מהקובנים
) אבל אי אפשר להגיד את זה על כולם כי אני לדוגמא, כשהתחלתי לרקוד אז היה לי קצב כי באתי מעולם המוזיקה.. כבר היה לי עבר במוזיקה, ניגנתי, רקדתי כבר וכד'... ולכן היה לי כבר קצב אז אני לא יודע אם תמצאי הרבה אנשים עם קצב כי ברוב המקרים, קצב זה דבר שמפתחים עם הזמן הבנת
אז כל מה שנותר לי להגיד לך זה
חבר'ה - מישהו יודע פרטים על הערבים למבוגרים בפוקוס
(זה לא בשבילי)

תודה על התגובות...

סליחה על האיחור. בקשר לחוש קצב, מה שהתכוונתי היה, שהבחור לא יהיה מהסוג שאפילו לספור לפי קצב אחיד לא מסוגל
טוב, עוד לא נמצא שום בן זוג
אנסה שוב ללכת לבד... זה קצת מבאס, כי מי ששם כבר מסודרים בזוגות...

אחחחחחח...

ריקודים לטיניים,הכי סקסי שיש הכי יפה שיש ואני חולה על זה !!!! פעם רקדתי לפני כשש שנים,היום איבדתי את הצעדים...הייתי רוצה לזכור אותם...מה את אומרת תמונית,אני ואת ביחד ?!

שוב אני עם השאלות הקשות שלי...

אז קודם כל, בארי, אני עוד מחכה למסר ממך, סתם לצעוק בפורום זו לא חכמה גדולה
אז לשאר, שמבינים, רציתי באמת לדעת, באיזה יום הכי כדאי ללכת לפוקוס אם אנחנו ממש מתחילים ?? ניסיתי להתקשר לטלפון שניתן בסוף ההודעה של אלכס מלפני כמה ימים- לא קיבלתי תשובה... ואם לא לפוקוס, אז לאן כן? ואם אפשר גם מחירים?? אפשר, נכון??
תודה רבה.

salsa king

New member
כמה אופציות

הזירה בשלישי - משעה 21.30 כניסה 35 ש"ח ביילטינו ביום שישי - משעה 23.00 (בערך) כניסה 35 ש"ח

למעלה