שלום

CuTe KiTteN

New member
../images/Emo6.gif

יווו בן אדם...אתה כזה דביל...חבל על הזמן... בא לפה להתלונן כמו איזה זקנה רכלנית... ומזה "לי יש 200 ולכם פחות מ-10". יופי!! שיהיה לך בכיף... אתה פשוט דפוק. נקודה.

double O S

New member
אהמ.... אוקיי....

dude, what the **** do you want from us
נכנס לפורום ומתחיל לרדת עליו כאילו, בסבבה
לא הבנתי אבל מה אתה מתלוננן
עזבת את הפורום אתה לא צריך לחזור לפה עם ההערות המתחכמות שלך
Au revoir le garcon KUKU

עמיתוש

New member
היי, אתה ../images/Emo5.gif.

לא שאני חבר פורום קבוע או משהו אבל אני כותב כאן לעתים רחוקות וקורא כל הזמן. אז שמע, סימס הוא משחק מאוד מאוד פופולרי והכי מתקדם ומשתכלל עם הזמן, ובגלל זה אני מבין ומקבל את העובדה שיש כאן המון הודעות על הסימס, למרות שסימס הוא בין משחקי הסימולציה הפחות אהובים עליי. אני חולה רולר קוסטר טייקון, אבל ממש, וגם חולה סימסיטי. אבל אני לא מציף את הפורום עם הודעות על זה, כי אני יודע שהמשחקים האלו פחות פופולריים בשוק ופחות יעניינו אנשים כאן. ואם יש לך בעיות עם נילס (ש By the way הרבה יותר מצחיק מאחד שכותב תלונות כמו פולנייה אומללה), בשביל זה יש את הכפתור הזה למעלה (שבטח בחיים לא ראית) של תפוז מסרים. יש לך 200 משחקים ולי 10? יופי לך. רוצה שקל על זה?. למד והחכם בעצמך , וגם כתוב בפורום על משחקי הסימולציה שאתה אוהב במקום להיות חסר חיים שכותב בפורום פעם בשנה כדי להתלונן. אתה החוליה החלשה, שלום!
.

schizm

New member
אמנם אני חדש כאן,

אבל אין לך שום זכות לבקר את חברי הפורום, ובטח שלא לקלל אותם! למה מי אתה חושב שאתה?

חהחה..ילדים הרגת אותי מצחוק..

מר קוסם המחשבים היקר... איזה מילה מבין "פורום משחקי סימס וסים סיטי" לא הבנת??!..סימס? סים סיטי?? סימס וסים סיטי?!! משחקי סימס וסים סיטי??!.. מממ..רגע יש עוד... משחקי סים סיטי?.. פורום סימס?..פורום סים סיטי??.. עכשיו הבנת?!.. אה רגע לחזור שוב??..סים? סים סיטי?..סימס?..משחקי סימס?.. טוב טוב הפסקתי..

האמת זה לא מדויק...

משום שהשם הרשמי הוא "משחקי SIM" וזה כולל את כל משחקי ההדמיה באשר הם... כמובן שההתמקדות היא בעיקר בסימס וסים סיטי, כפי שניתן להבחין בבירור.

אז שנה את השם.. ../images/Emo3.gif

ואחר כך אל תתפלאו למה רק חובבי הסימס וסים סיטי נכנסים לפה...

למעלה