שלום

23jozef

New member
שלום

IM חדש פה ורציתי שתמליצו לי על שירים יפים של דרים ( בהתחשב בזה שבחיים שלי לא שמעתי אותם .... ________________________________

coka

New member
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

אני לא הכי מוסמכת לענות על הבקשה שלך, כי יש לי רק דיסק אחד והרבה שירים על המחשב, אבל ממה שיש לי אלה השירים שהכי אהבתי: home fatal tragedy one last time finelly free the dance of eternity lie a change of seasons (live) ו... זה מתוך מה שאני מכירה (די ברור איזה דיסק יש לי:]) אני בטוחה שיכולים לתת לך עוד מלא המלצות..

cha ching

New member
לא לא לא!!

כה, אם אתה רק מתחיל לשמוע אותם- תתחיל עם אימג'ס אנד וורדס (השירים המומלצים מהאלבום: pull me under, metropolis, wait for sleep), או עם מטרופוליס 2- סינס פרום א ממורי (השירים המומלצים מתוך האלבום: fatal tragedy, home, the dance of eternity)... והנוספים הממש טובים (מקווה שאני לא אשכח כלום): the mirror erotomania hell's kitchen misunderstood the glass prison a change of seasons

Blizzard171

New member
liquid tension experiment זה ..

חלק מההרכב של דרים אם אני לא טועה ואם כבר ליקיוד אז תחפשי Paradigm Shift

NiGa

New member
LTE

זה הגיטריסט והמתופף של דרים, במקור... ובאיזשהו שלב, גם הקלידן של LTE הפך לקלידן של דרים. וזה לא ממש דרים אינסטרומנטלי, כמו שבד"כ אומרים. זה שונה.

cha ching

New member
ב-א-מ-ת?!

מה?! ג'ון פטרוצ'י, מייק פורטנוי וג'ורדן רודס הם הגיטריסט, המתופף והקלידן של דרים ת'יאטר?!?!?!?! לללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הקשר בכלל?! ליקוויד זה ליקוויד ודרים זה דרים! ליקוויד מורכבים מפטרוצ'י, רודס, פורטנוי וטוני לוין (הבסיסט של קינג קרימזון)... עוד משו?!

למעלה