שלום!!

lilush98

New member
שלום!!

היי...פעם ראשונה בפורום הזה.... פעם שהסדרה שודרה הייתי מעריצה חבל"ז אפילו אספתי קלפים והיו לי מלא... בקיצור.... לקראת העונות האחרונות ראיתי פחות באדיקות ואת העונה האחרונה לא ראיתי (חסרת YES) ועכשיו אני רואה בערוץ 6 רק פיספסתי את הפרקים הראשונים מישהו יכול לעדכן??? וגם היום ראיתי ופיספסתי איזה פרק והיום דונה ונוח דיברו על איזה תאונה שהוא שיקר לה מישהו מכון להסביר על מדובר???? תודה...

גויבה

New member
היי שלום וברוכים הבאים

רציתי רק לשאול כמה שאלות לגביך שנכיר אותך קצת יותר אז תגיבי על הנושאים הבאים (שם, גיל, דמות אהובה, דמות שנואה, עונה אהובה, פרק אהוב, פרק שנוא ושחקן מעודף) בקשר לפרקים אני עוד שניה יתן לך קישור אבל לפני זה אולי כדאי שתיכנסי למאמרים של הפורום בטוח תמצאי שם משהו ותרשמי את תגובתך בקשר לפרק של היום

lilush15

New member
קודם כל ברוכים הבאים ../images/Emo107.gif

בקשר לתאונה
נוח סיפר לכולם שהוא למד בהרווארד (ככה כותבים את זה?!) לפני פרק או שניים לא זוכרת בדיוק הוא סיפר לה שהוא לא למד בגלל שהוא שתה, השתכר ועשה תאונה בתאונה חברה שלו מתה וההורים שלו היו צריכים לשלם כדי שלא יגישו תלונה נגדו בגלל זה הוא לא למד בהרווארד...
אני חושבת שזה הכל אבל אם למישהו יש משהו להוסיף....

גויבה

New member
אבל בכל זאת

עם את רוצה להתמצא יותר במה שקרה בכל העונה אז כנסי לקישור הבא

lilush98

New member
תודה....

אז ככה אני לי בת 17..... כן כן הייתי די קטנה שראיתי את הסדרה.... דמות אהובה- ברדנה שעזבה ואח"כ קלייר... ועכשיו אמממ..... לא החלטתיץץץץ דמות שנואה אין ממש... והכי אהבתי את הפרקים של התיכון- אחד במיוחד זה שהם התחילו בי"ס ואמלי הצטרפה לבי"ס והם שרו איתה ובלגנים..... הפרק של היום היה נחמד... בעיקר עכשיו אני מבינה מה הם דיברו!!! תודה!!!!

shanyz

New member
חחחח יש פה שתי לילוש!!!../images/Emo13.gif

ברוכה בהאה!! מקווה שתהני!! אני שני...

למעלה