שלום

שלום

זה פורום שקיוויתי לעולם לא להכנס אליו...אבל אני כאן. אני לא בדיוק שייך לכאן, משום שהפורום נקרא "זוגיות במשבר", והזוגיות שלי לא במשבר- היא הסתיימה. כמעט 3 שנים, טבעת יהלום, אהבה טהורה, עתיד משותף...הכל לשיו. אני לא מחפש תמיכה, כי היא לא תעזור, בסופו של דבר. תמיכה וירטואלית היא דבר תלותי, והדבר האחרון שחסר לי זה להפוך לתלותי עכשיו. פשוט חיפשתי מקום לפרוק קצת, וזה נראה לי המקום המתאים ביותר. שבוע טוב.

עד יעבור זעם

ציטוט: כמעט 3 שנים, טבעת יהלום, אהבה טהורה, עתיד משותף...הכל לשיו אתה מדרג זאת כך: טבעת יהלום אהבה טהורה עתיד משותף אולי זאת הסיבה ????

כן....זאת הסיבה...

אוף איזו אטימות! לא, זאת לא הסיבה... אני כל כך אוהב את האנשים שמשחקים משחקי פונטיקה ונתפסים למילים ולפיהם בטוחים שהם פתרו הכל...

דווקא..........

כן נראה לי שאתה מחפש תמיכה אתה כועס ולפי דעתך טוב לך כך אז תהנה עם הלבד ויש כאלו שיגידו אשרי המאמין.........

התובנה מה היה חלקך תעזור לך

כן לפרוק את מה שבפנים זה עושה רק טוב, ויש לזה את היתרונות והחשיבות כפעולה טובה לנפש. אני חושבת שבחרת לך שם ניק מתאים לסיטואציה שבה אתה נמצא. עד יעבור זעם כן - הוא יעבור בסוף. וכשהזעם יחלוף, הלמידה מן הנשואין הכושלים תהייה לך לתועלת. את התובנה מה קרה לך תוכל לקבל רק מתוך שתבין מה היה חלקך בכשלון הנישואין. מאחלת לך שיהיה לך רק טוב
ציפור דרור

למעלה