שלום!

ורד ר

New member
שלום!

היה ממש כיף בטיול פסח! מעייף מאוד בשבילי אבל ממש נחמד..לכל מי שלא בא- חבל... ולמי שכן- אני כבר מתגעגעת... 1. רציתי להגיב לענת- את ממש נשמעת כועסת, וסתם חבל.. כדאי להירגע קצת 2. אורי- לישכת גיוס התקשרו ואמרו שלא יטפלו בבקשה שלי אלא אם כן אני שולחת בנוסף בקשה אישית- מה בדיוק לכתוב שם? 3. רועי- ממש נהנתי להדריך איתך! התגעגעתי!
לילה טוב חמודים וחמודות

ורד ר

New member
למה את כל כך מתעצבנת מהם..

אם את לא אוהבת את החברים שלי, אז בסדר, זכותך. אבל זו אשמתך בדיוק כמו שלהם.. את יכולה להתעלם אם באמת היית רוצה.

ורד

אני מתעצבנת כי זה מעצבן... ומה שמעצבן אותי אצלך כרגע זה שאת לא מסוגלת לבוא לחברים שלך ולראות איך הם פוגעים ומעליבים מישהו ואת לא אומרת להם שום דבר על זה... אלא את אומרת לי דברים על זה שאני נעלבת אחרי כל מה שהם אומרים... ענת נ.ב את עד כדי כך חסרת בטחון??

ורד ר

New member
ענת

כל הזדמנות שיש לך לתקוף את תוקפת. אולי מספיק? מה זה קשור לחסרת ביטחון.. אין לי מושג מה הם עשו כדי לפגוע בך.. אז סליחה אם אני מצדדת בהם, אולי הייתי באמת צריכה לברר קודם. לא התכוונתי לפגוע בך.. פשוט שרע לי לראות את כולם מתעצבנים ומעליבים אחד את השני- כולל את החברים שלי שוב סליחה. ורד

ice006

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשאלת השאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם ענת עזבה את התנועה, אז למה היא ממשיכה להכנס לפורום של התנועה כל יום???

הודעה לכולם...

פסח בפתח... שיהיה לכולם חג שמח... ואיך בדיוק זה מתקשר להודעה: אולי כדאי קצת לטהר את האווירה ולהפסיק עם כל ההתעמקויות המיותרות האלו בריב מטופש ולא נחוץ. אז בואו נפסיק את כל הריבים, אם לא בשביל השקט בפורום ובתנועה, אז בשביל החג... אני מקווה שכולם ייהנו בליל הסדר, שיהיה לכולנו באמת, חג שמח !

royelmo

New member
אני מסכים עם שיר

ודרך אגב, זה המסר שניסיתי להעביר באחת ההודעות הקודמות שלי.

G יוני

New member
וואי אתה כזה חכם...

שאלת השאלות... עלק... אני חושב ששאלת השאלות היא: למה אדם חסר זין כמוך נכנס לפורום ותוקף אנשים תוך התחבאות מאחורי שם... אתה רוצה להגיד משהו תגיד אותו וזהו... יונתן...

edon

New member
ילד בלי זין

הייתי רוצה לדעת מי אתה כי אף פעם לא ראיתי מישו בלי זין. (זה בטח מגניב)

Uri Meir

New member
אני מציע

אני מציע לכתוב משהו כמו: אני מאוד מעוניינת לצאת למכינה קדם צבאית כי זה יתרום להתפתחות האישיות שלי, יכין אותי לצבא, יפתח את כישורי המנהיגות שלי, יאפשר לי לתרום עוד שנה למדינה מסגרת חברתית מוכרת ותומכת, או כל דבר אחר שנראה לך נכון חג פסח שמח, אורי

למעלה