שלום

shokoklit

New member
שלום

אני דיי חשדה פה..למרות שאני קוראת בפורום כבר דיי הרבה זמן היצירות שלכם ממש יפות *קנאה?!* ניסיתי להוסיף את שלי, הגודל והסוג מתאים אבל הן פשוט לא עולות אני אנסה מאוחר יותר

ey51

New member
נחמד

אני מבין שאת מתחילה. זה טוב מה שאת עושה. אני רותה לתת לך טיפ קטן, אל תפחדי עם המכחול. את צריכה להוסיף עוד הפרשים בין הגוון הבהיר והכהה ביותר. כלומר, אין מספיק קונטראסט והפנים נראות שטוחות. אל תפחדי להכניס צבעים כהים כדי להכניס _עומק_. טיפ משני: אם את מפחדת, כדאי שתיצרי 2 שכבות נוספות ותשני את האופצייה שלהם של הערבוב ל multiply בשביל השחרות והצללות, ו- screen בשביל הבהרות. ותוסיפי עליהם את משחקי האור והצל.. בהצלחה

T°uT§adE

New member
שלום לך../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

גם אני חדשה יחסית.. והעבודה של יפה רק הפריע לי שכל העבודה זה סתם עבודה של הבהרה והכהה בפוטו שופ\פיינצ'ופ יאדה יאדה.. אבל זה עבודה ראשונה לא?

shokoklit

New member
תראו

אני לא רוצה לצאת בהתקפה או משו אבל זה לא הפורום הכי נחמד וזה לא הכי עושה חשק למישהו חדש להשאר פה כשרק בנאדם אחד עונה לו.. וגם הוא מישהו שרק הגיע היום ולא ענו לו על ההודעת "ברוכים הבאים שלו" חיכיתי בסבלנות אבל שרשרתם טונה של שרשורים לפני וזה מעליב ולא מתחשב ): תודה רבה

T°uT§adE

New member
אתה גם לא מגיב לאחרים../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

אל תצפה שאחרים יעשו לך מה שאתה לא עושה להם..

shokoklit

New member
א. אני בת

ב. ההודעה לא הייתה מכוונת אלייך אבל בגלל שהתעקשת אני אפפעם לא כותבת הודעה בפורום חדש עד שלא מקבלים אותי ואחרי שאומרים לי שלום אני אפפעם(!) אבל אפפעם(!) לא משאירה מישהו בלי תשובה לשאלה או מייבשת אותו טוב?

T°uT§adE

New member
א. סליחה חשבתי שאת בן../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

(אני לא מסתכלת על ניק ניימס למרות ששלך יכול להיות גם של בן.. ניי..) ב. אני יודעת שההודעה לא הייתה מכוונת אלי ג. איך את מצצפה שאנשים יגיבו לך אם את לא מגיבה להם ואת עוד באה בטענות? יש כאן לא מעט הודעות שלא מגיבים להם אז אם רק תכתבי "יפה\לא אהבתי" יאדה יאדה יותר יקבלו אותך ויגיבו גם על שלך. לא עוזר לאנשים ללכת לצד ולכעוס על אנשים אחרים..

shokoklit

New member
אבל

השניה בדיוק עניתי לך שלא נעים לי לענות עד שאני לא יודעת שהאנשים מהפוורם מכירים אותי ומגיבים ל"ברוך הבא שלי" אחרי זה אני תמיד אבל תמיד עונה... הבנת? זה רק בגלל שלא היה נעים לי להגיב לפני שמכירים אותי

למעלה