שלום!

ESU Boscorelli

New member
שלום!

הי... זה אני רועי... זוכרים אמרתי שהכינוי TAYLOR זמני... אז קיצר שיניתי... עכשיו לפני שאתם סוגרים את ההודעה... אמממ לא יודע במי פה פגעתי אבל דיברתי עם עדי... ובנתיים אני ועדי מדברםי בסיידר (נכון?) ורעות, אמממ את הולכת לחסום אותי גם עכשיו? כי חבל... כאילו, יש לי מלא חומר לעלות לפורום אומנם חלקו קצת יישן ותצטרכו להיזכר קצת בשביל להבין אבל יש הרבה דברים שלא הועלו... אז אמממ מה קורה עכשיו? קיצר רעות תחזרי אלי באיסיקיו או במסנג'ר... יש לי חדש עכשיו [email protected] אה... והנה משהו שעשיתי בזמן שהייתי בתחנה... חיכינו לקריאה למשהו אבל לא היה אז התחלתי לצייר וזה מה שיצא... ואני עכשיו גם באמצע אחד של בוסקו... אגב רומיאו ברוך החוזר

RomeoITALIANO3

New member
מה המצב רועי?

מה קרה בזמן שלא הייתי? על מה כבר הסתכסכת? חבל. באמת.. אגב הציור יפה, אם יש עוד שים זרוק כמה שיש לך, גם אני עכשיו מחפש מלא תמונות של משמרת. קיצר דבר עם מי שצריך ותחזור, אני לא רוצה להתערב כי אני לא יודע כלום אבל ממה שקרה ולמה אבל אם מישהו רוצה להיכנס שיכנס מה כבר יקרה.

ESU Boscorelli

New member
הכל טוב!

מה איתך? אני לא ישים עוד חומר עד שאני יקבל תשובה וודאית מרעות

RomeoITALIANO3

New member
אצלי טוב מאוד, אפילו מעולה

אתה מתכוון לתשובה אם היא לא מתכוונת לחסום אותך? הזמנים עברו ויש לי איטנטרנט מהיר ואני מחפש פרקים להורדה, בקאזה אין ובמירק למדתי רק היום להישתמש,ואתה בטח יודע מאיפה להוריד , אם תידע כתוב לי מתישהו.

paramedic

New member
אנחנו לא מדברים...

כי אני לא ראיתי שהשתנית ואני חושבת שזה רק עניין של זמן עד שתריב עם מישהו. אני לא צודקת?

paramedic

New member
אבל תדבר על זה עם

רעות לא איתי.. כי הנהלת הפורומים אמרה שהחסימה לא תוסר..

paramedic

New member
תקן אותי אם אני טועה..

אני ישמח לדעת שאני טועה ושהשתנת...

ESU Boscorelli

New member
עדי....

תביני, את לוקחת את זה יותר מדי קשה... מה זה שאני ישתנה??? הפורום הזה הוא אישתי שאני צריך להשתנות בשבילו??? זאת רק קהילה וירטואלית...

paramedic

New member
לא..

אני התכוונתי שתימנע ממריבות וככה יהיה סבבה בפורום אוקיי?

ESU Boscorelli

New member
אני ינסה לתקן...

אבל בנתיים לא מבטיח ציור של קרלוס... תביני אני עושה את הציורים בזמן משמרות שאני יושב בתחנה אני מחכה לקריאה עכשיו בגלל המלחמה ממעיטים אותנו במשמרות בנתיים וחוץ מזה אין לי מתי לצייר... אולי בשיעורי היסטוריה מדיי פעם... אבל אני ינסה למצוא זמן....

למעלה