שלום!!!

שלום!!!

כבר כתבתי פה פעם....אני גלי, מ...ישראל! אבל אני עוברת בעוד 3 וחצי חודשים, נראה לי (אמצע יולי) לבוסטון, מסצוצצ! (אני לאאאאא מצליחה לבטא את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלעעעעעעעעעעעעע) הנה זה בא: מסצוסטס. בערך הצלחתי... אפילו לכתוב אני לא יודעת! טוב קיצר, מי שגר שם...ספרו לי איך זה!@ בלה בלה בלה אז אמ... תודה! גלי

coconut56

New member
הייתי בבוסטון../images/Emo70.gif

עיר עם הרבה גורדי שחקים, עם האוניברסיטה הכי יפה בעולם (לדעתי), יש שם אנשים מאוד מאוד מתורבתים, אבל בואי נאמר ככה....אין שם את האקשן של ניו יורק הכל הולך שם כלכך ב easy... בקיצור זאת אחלה עיר וכיף לך שאת עוברת לשם! זאת עיר מאוד יפה! רק שמאוד מאוד קר שם- לפעמים אפילו קיץ! אין חורף שאין שם איזה מינוס מעלות

keren14

New member
היי גלי!

אולי את לא מזהה כי אני לא ממש פעילה בפורום.... אבל אני גם בפורום צופים... מוכירה? זיהית? בכל אופן, אני עוברת (מקווה לא רוצה לפתוח פה לשטן!!!) עוד חודש...(את יודעת כבר כזה זמן זה עוד חודש???) לא משנה... אני עוברת מתישהו למיאמי...

EROTOMANIA

New member
.........

זה מסצ'וסטס... בוסטון אכן עיר ממש מגניבה לצערי היא במרחק שעתיים ממני. ובהצלחה... ואם תשני את דעתך, בואי לקייפקוד. :)

תודה!../images/Emo24.gif

קרן - בטח שאני מזהה אותך טומטום! חשבתי שכבר נסעת...
ומה הקשר של לפתוח פה? לא הבנתי :) ולשניים האחרים שכתובו לי...תודה... נורא נחמד
אז קרן...איך ההכנות? זה ממש נורא?...לארוז וזה?... ולכמה זמן אתם נוסעים?
גלו'ש!

keren14

New member
עדכון לגבי...

הלוואי שכבר הייתי נוסעת.... תראי, אנחנו מחכים לאישור, כבר מדצמבר, שאז שלחנו את כל המסמכים שלנו... לפי מה שהבנו מהם זה יקח שבועיים שלוש, הם לא מתחייבים לתקופת זמן, אז לפני החישובים שעד שפה ועד ששם.. ינואר פבואר עוזבים, ואז הבנו אמצע ינואר.. ותראי איפה אנחנו...אז אני מקווה עוד חודש ולא רוצה לפתוח פה לשטן...!!! ההכנות? כבר עזבנו את הבית אנחנו אצל סבא וסבתא, הכל ארוז רק בטח נעבור שוב על המזודות כי לא חשבתי שאני אצטרך כל כך הרבה בגדים וגם לא ממש לקחתי לי הרבה הכל במזוודה אז בטח נעבור על הכל שוב... וזה לא ממש נורא.. תלוי איך את מסתכלת על זה, ועל המעבר עצמו.. את רוצה לעבור? לכמה זמן אנחנו עוברים? עד הודעה חדשה.. לזמן בלתי מוגבל, העיקרון לשנה נראה מה קורה ונחליט... אתם? גלי בובה, העיקר שהכל יסתדר בסוף, שמעתי על בוסטון דברים טובים...

חחח תודה..:)

רגע רגע רגע אני רוצה להבין! (שוב!) חחח ארזתם את הבית לפני שאתם בטוחים שתסעו??? אוי.....ואם לא?.. אז מה תעשו?.. אני מקווה מש שתתקבלו...למה זשזה לא יהיה....שליחות דרך אגב? אנחנו...לשנה, ואי אפשר להאריך את זה....כך ש..שנה. תקשיבי, לא יודעת איפה תגורי, ומה המזג אויר שם, אבל לי יש מעיל מאוד מאוד מאוד מחמם, ואמרו לי שבבוסטון זה מספיק בקושי לסתיו ולאביב, ולפעמים גם לקיץ זה מתאים...כך ששם אני אקנה מעיל מתאים...אנחנו מגיעים בקיץ, זה טוב. ובקשר לבגדים שלך...תקני שם, לא ביג דיל! אניחנו, תקשישבי טוב - 2 מזוודות לבנאדם!!!!!! זה ממש קצת!!! ואנחנו לא שולחים אני חושבת דברים, כי לקנות חדש ולשלוח זה בערך אותו מחיר...הכל יהיה חדש
נראה לי ו...יש לך איסיקיו? שלי זה 176205192

למעלה