שלום!

driftwoodstav

New member
שלום!

היי! רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה! אני סתיו ואני חולההההההההה על סטאר טראק הישן! הכל התחיל שהיה לי מאוד משעמם אז הלחטי לראות ביפ...ומה שהיה שם זה פרקים משנות השישים של סטאר טראק...ומה ךעשות? התאהבתי! אני פשוט חולה על מר.ספוק! הוא כזה אהבל! קורע אותי כל פעם מחדש! מקווה להבין משהו ממה שאתם כותבים כאן! סתיו

itstzar

New member
ספוק? אהבל?

אני מקווה שהתכוונת בצורה חיובית
בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורומנו הקט

sysiphus

New member
מה זאת הגישה הזאת...

אכן - ספוק, אהבל? WTF? חוצמזה, ברוכה הבאה... ספרי קצת מה הרקע שלך בנושא מסע בין כוכבים, מדע בדיוני ובכלל...

Lu Tze

New member
סוף סוף מישהי שאוהבת את TOS!

ברוכה הבאה! דרך אגב, ספוק לא אהבל, He's a mean lean logic machine.

wranger

New member
בטח שספוק לא אהבל

סתיו בטח התכוון (התכוונה?) שספוק מתנהג כמו אהבל לפעמים, בגלל כל העניין הזה עם ההגיון. כמו שהדוקטור, לפני מיליון שנה בערך, אמר לדנארה פל שהוא אוהב אותה מעל שולחן הניתוחים אחרי שטום פריס (?) אמר לו שיגלה לה את רגשותיו. לך תבין ניואנסים של בני אדם.

Lu Tze

New member
עכשיו כשאני חושב על זה,

התייחסו לזה בפרק "the galileo 7" שבו ספוק בונז ועוד שני חבר'ה נוחתים נחיתת אונס על כוכב שמאוכלס באנשי מערות ענקיים והמעבורת לא יכולה להמריא. בגלל הדרגה הגבוהה שלו ספוק תפס פיקוד ועשה כמה החלטות... "לוגיות" אבל מוטעות מיסודן למשל, הוא הניח שאנשי המערות יראו את היתרון הטכנולוגי שיש לנשק שלו עליהם הם יעשו את הבר ההגיוני וינסגו אבל הם תקפו ביתר כח (מנה שנקרא "תגובה רגשית"). גם הקטע שהוא הסביר למה הוא אמר דווקא "מעניין" ולא "מרתק" היה מצחיק.

driftwoodstav

New member
באהבל התכוונתי...

בצורה החיובית של המילה! שהוא וההגיון שלו...זה פשוט הורג אותי! כל פעם שהוא עושה משהו אנושי הוא מתרץ את זה בדרך "הגיונית"... אתם יודעים למה אני מתכוונת נכון? סתיו

למעלה