שלום.

צחקן

New member
שלום.

שמי יצחק ואני חובב תיקון. אני רוצה את אחת הגרסאות של המשחק אני מבקש גרסה שלא מופצת בחנויות !

חובב תיקון יקר

שלוש שאלות, אולי קצת מטופשות... 1) איזה משחק בדיוק? סימס (על שלל הרחבותיו)? סימסיטי 4 (או 3000 או הקלאסי הישן והטוב)? סימקופטר? סימפארם? סימפורום אינטרנטי רב משמעות? 2) אם לא מדובר בגרסה שמופצת בחנויות, האם אתה מחפש דרך לא-חוקית להוריד או לצרוב אותו? 3) ומה הקשר בין משחק סיממשהו נחמד ובין להיות חובב תיקון? אני חובב כלבים נלהב אבל מה לזה ולפורום? אחרי שתאיר את את עיניי המזדקנות, אולי אוכל לעזור... Rogue

צחקן

New member
תיקון תרנספר (דומה למשחק שים שיטי)

אני הכי אוהב אותו דלוק עליו אבל גם משחק סים-סיטי ירצה אותי. דרך הגב, משחקים שאינם מופצים מותר לצרוב אותום (נדמה לי).

Tycoon?

המממ... אני חושב שאפשר לעשות משהו... הלכתי, חיפשתי, יגעתי ומצאתי... את Transport Tycoon אפשר להוריד חינם כאן

drunky

New member
גם אני אשמח ללינק המדויק../images/Emo185.gif

כי הוא עושה לי קצת בעיות...

mscooter

New member
יש לכם את הגירסאת חלונות?

הגרסאה הרגילה לא עובדת לי

mscooter

New member
יש גירסאה מיוחדת שעובדת עם

WINDOWS פשוט אותו משחק רק משופר בחלון קטן

אין לי מושג בקשר לגרסת חלונות אבל..

אני יכול להנחות אתכם צעד אחרי צעד... מהלינק שפרסמתי... בתחתית העמוד ישנם פרטים... ביניהם שורה שנראית כך: Where to get it: Here! [10MB], or here for a specific file inside the archive מתחת לכתובת HERE יש קו... כלומר קישור... אתם פותחים את הקישור.... יופיע רשימה ארוכה של חוקים בפסקה החמישית שנראית כך: To start the download, click here. This would be a good time to support us by clicking the sponsor's banners you see above and below this screen. Due to very heavy bandwidth costs we pay every month, your support is crucial to keep these downloads free. Thank you in advance. מתחת למילה HERE בהתחלת הפסקה יש קו... אותו דבר... מקליקים על הHERE הזה וראו זה פלא... המשחק מתחיל לרדת... בקשר לגרסת ווינדוז, אין לי מושג... אבל אם תרצו, אני מוכן לנסות לברר... Rogue

mscooter

New member
אז תברר לי אחי טוב? אני חייב את

הגירסא הזאת

למעלה