שלום..

snaps

New member
שלום..

שלום ליאורה, כמה קלוריות יש בהמבורגר כולל הלחמניה ? תודה !

יש לי שאלה אלייך. H-)

בקשר למה ששאלת את המומחה לפני כמה זמן. ואני באמת שמחה בשבילך שהכל הסתדר ועלית במשקל. רציתי לשאול, איזו דיאטה עשית,שהגעת למשקל 38? מה אכלת? אבל בכל זאת,אני חייבת לדעת איך זה קרה לך,כי גם לחברה שלי זה קרה. תודה על ההתייחסות!. מחכה לתשובה.

snaps

New member
היי..

שאלת אותי מה אכלתי...אז זהו שלא אכלתי כלום..אולי ביום אכלתי פרי או ירק,לפעמים גם הוספתי איזה פרוסה..,הגעתי כמעט ל-300 קלוריות ביום.! ואם לחברה שלך עדיין יש את הבעיה הזאת..אז תגידי לי שתלך לדיאמטנית.. כמה שיותר מהר..שתצא מהמצב הזה..! ביי..

היי........

הבנתי...ותגידי, אחרי שהתחלת לאכול רק 300 קלוריות, כמה זמן עבר עד שהתחלת להרזות? הרבה?. ובקשר לחברה שלי, היא כבר החלימה,אבל היא הייתה במצב יותר קשה ממך, היא גם הייתה בולמית...הייתה מאושפזת ועד היום היא בטיפולים. חוץ מזה היא בסדר.. ביי בינתיים.

snaps

New member
אני לא זוכרת

כמה זמן אחרי זה התחלתי לרדת...זה היה ממש פתאומי...זה קרה ככ מהר אבל לא הרבה זמן....מה שכן לקח לי הרבה זמן זה לעלות במשקל בחזרה...

שלום לשתיכן

לאחר שקראתי את כל דו השיח ביניכן אני מקוה רק באמת שזאת שזה קרה לה למדה ולא יקרה לה שוב ושזה ישמש דוגמא לכולן לא להיכנס למצב הזה. מי שמרגישה שהיא גולשת לכיוון כזה שתבקש מיד מהורים או חברים עזרה. אפשר לעזור וכמה שיותר מוקדם יותר טוב שנהיה בריאים בגוף ובנפש ליאורה חוברה

המבורגר

שלום לך בהמבורגר הרגיל הקנוי יש כ - 200 קלוריות ובלחמניה עוד כ - 150 בברכה ליאורה חוברה

למעלה