שלום-

tnhr2

New member
שלום-

לכולם, אני חדש פה
מחר מתחילה העונה החדשה בערוץ הילדים

Yurismaster

New member
שלום! טוב שהגעת לכאן וניצלת מגורל

גרוע ממוות, דבר ראשון- אין עונה חדשה! בעיקרון ה"עונה" הזאת נוצרה לפני כמה שנים טובות וחוץ מזה, בדרגון בול זי אין עונות אלא סאגות, ערוץ הילדים פיברק את הכל, הדיבוב גרוע(לעומת השפות האחרות) והתרגום עצמו נוראי! טוב שהגעת לפורום הזה כדי להחכים וללמוד קצת על הסדרה הטובה בעולם.. יש לך אינטרנט מהיר? אם כן כדאי מאוד להתחיל להוריד את הסידרה מתוכנות שיתופיות כמו קשה או אידונקי ומירק, תשווה את הפרקים בגרסאות השונות ותבין למה התכוונתי...

yoo

New member
...

אתה אומר שהדיבוב גרוע....אבל אתה רואה באנגלית!!! (קצת סותר את עצמך לא?) בכל מקרה, הבנאדם רוצה לראות בעברית, שיראה...מה איכפת לך...

yoo

New member
ו...

אתה אומר לו להשוות את הפרקים... מה שאתה מבלבל בו, זה שהגרסא העברית דובבה מהגרסא היפנית, ואתה ממליץ לו כאן על הגרסא האנגלית, אייך הוא יכול בכלל להשוות בין הפרקים אם זה בכלל לא אותו מספר הפרקים? (מרוב הצנזורה של האמריקקים המספר השתנה)

Gohan

New member
omg, תפסיקו!

די להיות כאלה כפויי טובה! אתם יודעים כמה קשה לתרגם יפנית לעברית?? כדאי לך להרגיע. אל תגיד לאנשים מה לעשות. הוא ייראה באיזה שפה שהוא רוצה. עברית, אנגלית, יפנית, גרמנית, צרפתית, וכל שפה אחרת. ובאמת, הסדר ביפנית שונה מבאנגלית, כי האמריקאים השמיטו פרקים, מחוסר תקציב, כנראה. ערוץ הילדים מחלק את הסידרה לעונות, כי לך תסביר לילדים קטנים מה זה סאגה (אני בטוח שאתה בעצמך לא יודע). בקיצור, תפסיק להפחיד ילדים חדשים ולך, החדש, welcome ^.^

בשבילי../images/Emo35.gif

תחשוב שוב, אני בן 14, בכיתה ח' ומדבר אנגלית בערך מכיתה א', ולא, אף-פעם לא הייתי בארה"ב או אנגליה וגם מוצא ההורים שלי לא שייך לאחת הארצות האלה.

Piccolo

New member
מה מאמץ? הם מזלזלים :|

הם אומרים ועושים הרבה דברים בלי לחשוב הרבה.. בהתחלה אומרים "הסבא הגדול" ובסוף זה סבתא גדולה.. ועוד מלא דברים לא מובנים... אני לא חושב שהייתי אוהב דראגון בול אם לא הייתי רואה את היפנית קודם.. ואולי זה באמת לא שווה להוריד ביפנית עכשיו את כל הפרקים כדי לראות איך המקור הולך.. אבל בהחלט שווה להתעדכן ולדעת על הפאשלות כדי להבין את הרעיון האמיתי ולא לחשוב חלילה שגוקו מייצר כדורי דראגון בול

KeNNy7

New member
מישהו ראה היום את

"החידה" שהביאו בערוץ ה&^%^* גם כן חידה אני מצטט: מי הדמות הראשית בסדרה????? "סון גוקו" "זכית בפאזל מתנת טוי-זר-ערס"

Yurismaster

New member
דבר ראשון, אני יודע מה היא סאגה

שני, התחלתי לראות בערוץ הילדים וכך נחשפתי לסדרה לראשונה, התחלתי לראות מההתחלה באנגלית ולמרות שצינזרו המון חלקים, הגרסא האנגלית יותר טובה ואני בטוח שעוד כמה שראו באנגלית יסכימו איתי. עכשיו אני בפרק 236 ואני עדיין רואה בעברית...מה שכן, אני לא מכיר שפות אחרות ראיתי רק פרק ביפנית אבל כלום חוץ מזה , לדעתי צריך לעשות סקר מהי השפה המועדפת עליך ספציפי לדרגון בול..כבר היה כזה?

היי...../images/Emo67.gif../images/Emo186.gif

גם אנחנו חדשים פה אנחנו מבית ספר חנה סנש היה נעים להכיר...

למעלה