שלום

שחרשלו

New member
שלום

אנחנו זוג במשבר עם ההורים של בת הזוג. ההורים החליטו שבן הזוג משקר ולקחו לו את ת.ז וביקשו פרטים לגביו מהמשטרה. הדבר גרם למשבר מצד אחד שהיחסים בין ההורים של בת הזוג לבין הורים התערער, בן הזוג לא רוצה לבוא לבית בת הזוג מפגיעה בכבוד ובחופש שלו. אנחנו מתווכחים היות ואני (בת הזוג) מרגישה באמצע, למרות הכל, אלו הם הוריי וזהו בן זוגי ואני לא רוצה לבחור. הבן זוג רואה אותי סובלת ורוצה להיפרד כדאי שאני לא אסבול, אבל אני יודעת שאני אסבול כפליים כי אנחנו "סתם" נפרדים, לא בשל בעיות בינינו אלא בשל ההורים שלי. מה ניתן לעשות? ישנם עוד דברים שנאמרים לי ע"י הוריי ואני מפחדת לספר לבן זוגי על כך, בשל פחד מפרידה. העניין לא גמור, תודה שלומית ושחר.

adam33

New member
ההורים

הורייך מין הסתם חשדו בו יתכן ויש דברים שרואים משם ( מצד ההורים) שונים מאשר הנקודה שאת רואה " לקחת " ת.ז. זה מעשה שפוגע באימון של כולכם שלך בהורים שלו בהורייך ושלו בך וההפך השאלה כעת מה עושים.. נצלי את מה שנעשה ותוציאי מכך את המייטב אם התברר שהוא שיקר לך בדברים מסויימים אזיי ההתערבות של הורייך לא היתה לשוא אם הם לא " מצאו" דופי בו אזיי בעצם את יצאת על העליונה אך אם הוא גילה הכל עוד לפני שהכל התברר את בבעיה איך להסביר לו שזה לא היה בשליטתך שנית הוא יצתרך להסביר לך למה הוא שיקר לך וההורים? ישבו בצד ויתנו לכם לריב אחד עם השני או לחילופין להיות ביחד אחד ליד השני מקוה שמעז יצא מתוק...

התערבות כלשהי

לעולם לא אבין את הדחפים שיש להורים להתערב בזוגיות של צאצאיהם שהתבגרו ולא עוד תחת חסותם. בעיקרון, נכון וטוב שמאירים, שמצביעים על מצבים, אך תמיד תמיד זה ברמה של "משוב" ולא ברמה של "ראה ופעל" הדברים שאת מציגה לא ברורים לגבי תוכן אשר מזין את הפולמוס, היו במשטרה ומה הממצאים מבחינתך כמובן ועוד ועוד הייתי אומר זאת כך תנאי ראשון לזוגיות מוצלחת, הכרחי אך לא מספיק כמובן, הוא לא לגור בשום אופן עם ההורים, ועדיף מרחק של תחנת אוטובוס אחת מהם. הזוגיות היא מעצם מהותה בשניים, ולא בשום צורה אחרת, ועל אחת כמה וכמה עם הורים המרגישים עדיין חסות. עד אשר לא תיפרדי מהוריך במגורים, גם על חפיסת גלידה תריבו ויתקיים עליכם לא אחת "הכל בגלל מסמר קטן". ולבסוף- אם את מאמינה שאביר חלומותיך ללא רבב, וטיעוני הוריך עורבה פרחה, פשוט העדיפי את בן הזוג על ההורים. אלו הם חייך. בהצלחה

seeyou

New member
הבן זוג רואה אותי סובלת ...../images/Emo54.gif

............ורוצה להיפרד כדאי שאני לא אסבול???????? סתם תרוץ!! אם באמת היה אוהב אותך היה מנסה לשפר את היחסים עם ההוריים שלך! ...מפחדת לספר לבן זוגי על כך, בשל פחד מפרידה???. עם היחסים כאלו ועם ה"טבע" שלו..תמיד ה"פחחד" יהיה בסביבך!

למעלה