שלום!

שלום!

אני בת 19 , כרגע בשירות לאומי,מדריכה מבוגרים וילדים מחשבים ואינטרנט ואני מתלבטת כמו הרבה בפורום הזה מה ללמוד אם בכלל,יש לי כמה אפשרויות שאני שוקלת: 1. אני מאוד אוהבת אומנות (רישום וכו') ודי טובה בזה אבל קשה לי להאמין שאפשר להגיע עם עיסוק כזה למצב כלכלי טוב.. או שאפשר לשלב את הידע שלי עם האינטרנט (אולי עיצוב אתרים או משהו כזה...)אולי את יכולה להמליץ לי עיסוק ש"משתלם" לי. 2. בלי שום קשר לאומנות , למדתי בתיכון במגמת פסיכולוגיה, מאוד אהבתי את העולם הזה, ואני גם מאוד אוהבת ילדים וקשורה אליהם. חשבתי אולי על יעוץ עם ילדים (מאוד מעניין אותי כל הנושא הזה של ציורי ילדים ופרושם) חוץ מזה, אני מאוד אחראית,ואוהבת את הקשר הספונטני עם אנשים, ואני לא רואה את עצמי יושבת יום יום באיזה משרד.(יום אחד זה כבר ישעמם אותי) כל הנושא הזה של "מה ללמוד" מאוד מעסיק אותי, ואני חושבת אם בכלל כי זה גם לא ממש זול, ודי כואב ללמוד משהו במשך כמה שנים ואז לקלוט שאין עבודה . מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש מירי

יעוץ

נראה לי שכדאי היה לפנות ליעוץ בבחירת מקצוע, כדי לשקול את ההחלטה מכל היבטיה, לעבור איבחון ולקבל החלטות שקולות ומבוססות.

למעלה