יש לי בעיה בהעלאת קבצים לפורומים... כבר כמה פעמים, ניסיתי להעלות משהו לפורום והופיע X במקום התמונה. היום כשניסיתי להעלות תמונה אחרת, העמוד "ריענן" את עצמו אוטומטי, מיד כשלחצתי על התמונה! אשמח אם תתנו לי תשובה לגבי למה זה יכול להיות, שיר לייף.
1. הוא לא 2. JPEG 3. את התמונה שעשה עליה X- לא בXP, ולא בצייר. את התמונה שהעמוד "התרענן"-שמורה מהאינטרנט! תודה בכל מקרה. מישהו יודע אולי על עוד סיבות אפשריות?
אני שומרת את התמונות בתיקייה בMy Documents WIN98 כן, תוכנה שקוראים לה Express WebPictures, שהיא תוכנה שכשנותנים לה כתובת אינטרנט, היא מורידה אוטומטי את כל התמונות מהאתר... את התמונה הזאת
וגם את התמונה שניסיתי להעלות כשהדף "ריענן" את עצמו, הורדתי בעזרת התוכנה הזאת. אבל את התמונה שניסיתי להעלות ובמקומה הופיע "X", עשיתי בעצמי, חיברתי קטעים מכל מיני תמונות, בעזרת פוטושופ.
מאחר והצלחת להעלות תמונה שהעלת בעבר אני חושבת שהבעיה טמונה בתמונות שהכנת. תבדקי שוב האם התמונה אכן שוקלת פחות מ - 250KB והאם הקובץ נשמר נכון. למשל.. name.jpg תנסי לשנות את המיקום של התמונה, להעביר אותה לשולחן העבודה ואז לנסות להעלות.
אפשר לנסות עוד משהו.... לאחר ששמרת את התמונה אחרי שהכנת אותה בבפוטושופ, תנסי לשמור במקביל גם בתוכנה אחרת, לדוגמא בצייר.... ותנסי לראות האם ניתן להעלות את התמונה ששמרת דרך שם. במידה ולא... וכל הנסיונות לא הצליחו, אני חוששת שאין לי פתרון אחר. אולי לחברי הפורום יש רעיון אחר שיוכל לעבוד. במקביל, תנסי לפנות לפורומים כגון: פורום תמיכה טכנית ופורום תוכנה וחומרה. (אולי גם כדאי לבדוק בפורום גרפיקה ודפוס) ייתכן שיש קשר לדרך שבה קבצים מפוטושופ נשמרים...אולי פורמט מסויים. אני באמת לא יודעת. תכתבי בהודעה את כל השלבים שביצעת והנסיונות השונים על מנת שיהיה לאנשים שם יותר קל לשלול אפשרויות מראש, לנסות לגלות מהי הסיבה, ולתת פתרון הולם. המון בהצלחה~!