שלום

shellydeez

New member
שלום

שמי שלי, בת 18 והחלטתי להזמין את עצמי לפורום..... חובבת ג´אז ובלוז כבר מספר שנים עם אוסף דיסקים די גדול.... בקיצור נעים להכיר!

maor77

New member
שלום לך

שלום לך שלי אני שמח שהחלטת להצטרף אבל שלא תחשבי שזהו אמרת שאת מצטרפת ופה ניגמר הסיפור אמרת שיש לך אוסף דיסקים גדול אז מה שאת צריכה לעשות זה להמליץ על דיסק אחד לפחות פעם בשבוע ותגידי אני לא מכיר אותך מאיפשהו!!

zambush

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo73.gif

נעים מאוד וברוכה הבאה לפורום ה"צנוע" של הגאז והבלוז. בתור התחלה את יכולה להמליץ על אלבום, או לחלופין להחליף חוויות לגבי אל דמיולה, ההופעה (המדהימה והבלתי נשכחת בעליל), האלבומים ותזמורת הליווי שלו world sinfonia.

KindOfBlue

New member
ברוכה הבאה

צריך פה אנשים ידענים ונמרצים, הפורום הזה גוסס

seafox

New member
סליחה רגע!

דבר ראשון,ברוכה הבאה. דבר שני.למה אתם חושבים שהפורום גוסס?בואו נעלה דיון כזה אוקיי? תתחילו.בבקשה.

mickeym

New member
גוסס? יותר כמו מוות קליני....

הפורום הזה גוסס כי 5-6 אנשים לא עושים פורום. כרגע, האנשים שאני מכיר שהם "קבועים" זה אתה, מאור, KIND OF BLUE וזמבוש.... עם זה אי אפשר להקים פורום...

KindOfBlue

New member
אם זה נראה כמו ברווז...

ועושה קולות של ברווז, אז זה ברווז ואם זה צף הפוך על המים ולא עושה קולות בכלל זה לא ברווז ישן אלא ברווז מת עכשיו ברצינות - כשהצטרפתי לפורום קיוויתי להעשיר את עולם הג´אז שלי בדעות, המלצות והפניות חדשות. זה פשוט לא קורה וחבל.

seafox

New member
חבל שאתה חושב ככה.

באמת אי אפשר לעשות פורום עם כ"כ קצת אנשים. אבל ברגע שאנשים יראו שיש דיונים כאן מענינים אז יבואו. אבל לצערי הרב,אנשים לא דנים כאן.לא יודע למה. וכפי שאמרתי ואני מקווה שאתם מסכימים איתי,זה לא תלוי רק בי ובמאור.אנחנו כאן מנהלים רק בשביל לשמור יותר על הסדר של הפורום ולדאוג לעדכון לא התוכני אלא החיצוני שלו. מטלות הכתיבה והדיונים תלויים גם בכם. ואני כבר ניסיתי להעלות כמה דיונים אבל אף אחד לא השתתף.וקיבלתי רק תגובה אחת.

למעלה