שלום!

שלום!

הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המדרשיה. וכל מי שחווה דעתו בנושא, שיציין בבקשה את סיבותיו לטענותיו, ואיזה סוג של קשר או קירבה יש לו עם אנשים שלומדים שמה, (אם בכלל) תודה מראש!

אליגטור

New member
ממה ששמעתי

יצא לי להפגש בשמחת תורה האחרון עם חבר´ה משם ושמעתי גם מאחד המורים שלנו שגם מלמד שם, שיש שם אווירה של סתלבט והם פחות או יותר עושים מה שבא להם, ההנהלה נותנת אבל הלימוד העצמי חזק מאוד. מישהו אמר לי שכעקרון הם תופסים יום וחורשים אותו מהבוקר עד הערב.

אוקי אז אתם בטח תגידו שזה השתנה

בס"ד אבל אני מכירה את מחזור נ"א וגם איזה אחד מהתקומה(איזה מחזור זה?) והמדרשייה זה אחלה של מקום! יש שם אנשים אחלה, אבל לא מזמן אמרו לי שזה השתנה אז אני לא יודעת. אבל לפי מה שאני יודעת זה מקום סבבה, והאנשים שם מגובשים לאללה. מבחינה לימודית-אין לי מושג אושרה

mgirl

New member
אוקיי...

המדרשיה הייתה עד לפני שבועיים ממש צמודה לבית שלי, ואז עברנו דירה, והיא עדיין קרובה יחסית לבית שלי - לכן יש לי הרבה להגיד. במדרשיה, זה נכון, יש אווירה נורא של סתלבט. תלמידים מבריזים כל הזמן משיעורים, במיוחד השמיניסטים, ויש להם כל הזמן מסיבות עד-אור-הבוקר כאלה (עד 3 בלילה אפילו), עם זיקוקים שמפריעים לכל השכונה... הם עושים גרפיטי בכל מקום... אם אתה לא יודע, גם אפשר לזהות מדרשיסט. אולי לא בכל מקום, אבל אם תלך בפרדס חנה, לרוב ידעו שאתה מדרשיסט, אולי לא בשנה הראשונה אבל כשתהיה בי´, ידעו. בטוח. ולמרות כל המגרעות שמפורטות למעלה, אני מכירה כמה בנים במדרשיה/יוצאי המדרשיה, לא מקרוב אבל בערך, וכולם יצאו בסדר גמור... וגם עם בגרויות טובות. אז זו בייסיקלי החלטה שלך. יש לזה שני צדדים - טוב ורע, והם פחות או יותר שווים. מקווה שעזרתי!

מדרשיסטים...

זה אחלה חברה!! החתן המושלם בשבילי לדעת אמא שלי...
לדעתי...ככה ככה...הם בסיידר!

למעלה