שלום!!

שלום!!

קוראים לי שיר ואני בת 17 אני מאוד מתעניינת בגרפולוגיה והייתי רוצה שתפענחו את כתב ידי. אשמח מאוד לקבל תשובה. ביי ביי

ליטן א

New member
בואי נגיד את זה ככה...

אני מצטט מילה במילה מהודעת המנהלת: "פורום הגרפולוגיה משמש גם ללימודים וגם לשיגועים במינון שמתאים לקהילת המסובבים באותו יום. לכן, אפשר לשים כתב יד לניתוח אבל לא בטוח שתקבלו תשובה רצינית" הפורום מאוד קופצני. בשבוע כלשהו, יכולים להיות 10 ניתוחים, שכולם ייענו - ברצינות, ביחס, בתשובות לשאלות, וכן הלאה. ויכול להיות שבוע, שפשוט אין לאף אחד כוח לענות. יש לזכור, שהפורום הזה הוא גם, בין היתר, ניתוחים (קלילים) חינם. אף אחד לא מחייב פה לנתח, בתפוז לא משלמים פה לאף אחד פה בשביל שינתח כתבים. כל המשתתפים פה עושים את זה על פי רצונם האישי, בלבד. אם הם לא היו רוצים את זה, הם היו עוזבים את הפורום. או במילים אחרות - אף אחד לא חייב פה שום דבר, לאף אחד אחר. לא ניתוחים, לא תשובות, ולא כלום. ירצו - ינתחו. לא ירצו - לא ינתחו. אם ניתוח רצית, תמיד אפשר לפנות לגרפולוג מקצועי, תמורת תשלום. תמיד. Have A Nice Day..

אריק!

New member
קצת קשה אבל נראה מה יש כאן

אותיות ל´ נכתבו באטיות ומשיכת לחץ, בעיצוב נטול איפיון וכוון מוגדרים - במלים אחרות הטבע האופייני מוסתר עמוק מאחורי דמות שטבעה נותר חסוי. אותיות חדות בעיצוב מלוטש סימטרי עושות מאמץ ניכר לשמור על חוקי משחק מאוזנים, סימטריים, בלי לנצל חולשה ותורפה כדי להכריע ב נוק אאוט, ובכוון הפוך חשד שמא מישהו אחר מבקש להיבנות ולעשות חיל על חשבונך. אות לחשיבות הדמוי של מנהלת מאבק, גם חריף, בכלים לגיטימיים. אותיות זויתיות יכולות לשקף עקביות, רצון, שיטתיות והתמדה בקו ויעד שקבעת לעצמך, תוך נצול אלמנטים שניתן להסתייע בהם. גם מעשית ונטולת תמימות, עומדת בלחצים ויודעת להניח בצד פן רגשי היפגעותי. התעגלויות והגמשות בכתב זויתי - מישהו עוד עשוי לטעות ולחשוב שאת נוחה להשפעה ושכנוע, מוותרת, גמישה, בעוד שזה נכון חלקית כל עוד זה מקדם ומשרת תכלית חשובה יותר. אריק.

למעלה