שלום !!

hadas 5

New member
שלום !!

משהו אולי יודע אם יש לאלניס דיסק של משהו כמו : THE BEST OF ALANIS ? שירים שכוללים את: YOU OUGHTA KNOW HAND IN MY POCKET YOU LEARN IRONIC ועוד חדשים... אם יש לכם מושג אז בבקשה תגידו לי מה שם הדיסק תודה תודה תודה

avivs

New member
לא וכן...

כן יש דיסק מצוין עם כל השירים שאמרת וקוראים לו jugged little pill. ולא אין דיסק שקוראים לו the best of alanis אולי בגלל שכל דיסק שלה זה the best of alanis. מקווה שעזרתי.

I Was Hoping

New member
חחח רשימה מצחיקה

אולי חוץ מ- you learn, זאת רשימת השירים שאני הכי פחות אוהבת, אז איזה מזל יש לי שאין כזה דיסק, כי הייתי מתבאסת עליו לגמרי... סתם אנקדוטה קטנה...

אני מקווה שאלאניס לא תוציא אוסף..

כי אני שונא אוספים... תמיד השירים שבאוספים הם לא קשורים אחד לשני. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שאלאניס לא תוציא אי פעם אלבום להיטים...

גם אני שונא אוספים

מאוד!! אני לא חושב שאלאניס תעשה אוסף של להיטים כי כולנו יודעים שלהיטים זה לא מה שמעניין את אלאניס...

AlanisJunkie

New member
איך אפשר בכלל?

להרכיב אוסף שירים של אלאניס? זה לא הגיוני. כי כל השירים שלה מדהימים, ויהיה בלתי אפשרי לבחור כמה מיוחדים. אם כבר, חבילה מיוחדת עם כל הדיסקים של אלאניס, זה נשמע טוב.

Mr Freeze

New member
וגם,

עם השינויים הקוליים שעוברים עליה מאלבום לאלבום, אוסף עלול להשמע מוזר למדי.

צודק!! ויש לי הוכחות לזה...

יש לי גרסאות סטודיו שאלאניס שרה בקריוקי את IRONIC ו- YOU OUGHTA KNOW וממש ממש שומעים את ההבדל... למרות שהגרסה של אירוניק נחמדה אבל היא שרה את זה כאילו היא בהופעה....

j u n k

New member
האמת היא ששמתי ../images/Emo23.gif לתופעה

בעניין האוספים. תמיד מעריצים שרופים שונאים אוספים כי הם לא אוהבים את השירים שנחשבים ל"להיטים הגדולים" וזה בעצם מה שמרכיב את האוספים הללו.

למעלה