שלום

אכן כן

יש לי ביום שישי יום הולדת אז מרשה לכולם לברך וכפי שאמרתי אהיה בן 19 ביום שישי חחחחחחחחחחחחחחח ועוד 30

מזל טוב איש הגשם...

המון המון המון מזל טוב... והכי חשוב הרבה בריאות... מה שלומך ככה? איך החיים? שמח שאתה כאן איתנו ואנחנו רוצים לראותך יותר...ולא פעם בחודש... שיהיה לך המשך יום קסום... מקסיקני טעים...

תרשה לי להגיד לך מזל טוב ענק../images/Emo65.gif

שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב!!!
שיהיו לך חיים מאושרים הרבה מזל ושמחה!

ברק 188

New member
ועוד פעם ברכות לאיש הגשם

ואני ברכתי אותך כבר לפני מספר ימיים אבל לא יזיק שוב בריאות ואריכות ימים ורק שמחות, ואכן מזג האויר ליום הולדתך מצדיק את שמך,ברוך המצטרף למעדון 49+.

ברק 188

New member
פלסר הזמן טס,אתה לא מרגיש וגם אתה..

חבר במעדון 49+ ותאמין לי זה לא נורא זה ....גרוע (סתם בצחוק) לכל גיל החסרנות והיתרנות .

חחחחחח ברק מתיי שהוא כולנו

נגיע לגיל המופא הזה...לא נשמע טוב...אבל אלה החיים... מה שלומך חוץ מזה?איך עבר יומך?

ברק 188

New member
ואם כבר למופע הזה,וחץ מזה....

ועם הגיל הכל חרהגיל וכמו שכתבת אלה החיים וצריך לשמוח בהם, אני מכיר וזוכר מידי יום ביומו את החברים שתמיד ישארו צעירים לנצח. יומי עדין לא נסגר כעת אני עדין בעבודה ועוד כמה דקות יוצא הביתה לא לפני קצת קניות לסופ"ש הבא עלינו לטובה, ולכולם סופ"ש חמים ונעים ושקט

rozgil

New member
מזל טוב -איש הגשם !!!

עד 120 שנה.......-גם לי יש יום הולדת ב-2 לינואר...-הקרוב. קשה לחשוב כמה אנחנו מרגישים ילדים למרות גילנו המתקדם....-אני יהיה בן 42!!!(כמו אחוזי הנחות שלי ב-מישרד הביטחון!!!).......-שיהיה מזל טוב לכולנו ושנזכה להרבה שנים מאושרות......-אוהב אותכם.......-בביייייייי גילי

נכון גילי שמעתי שהולך להיות

אחלה ערב בערוץ 2 ערב של בידור וצחוקים.וזה טוב שבמדינה כמו שלנו אם כל מה שעוברים יעשו את זה.בטוח שאראה.אבל לצערי לא הכל. כי ב-21.00 מתחיל המשחק של מכבי ת"א כדורסל.בגביע אירופה. ומכבי קודמת לכל.נדפדף בין הערוצים. להשתמע... מקסיקני טעים...

למעלה