שלום! מישהו יכול לרשום בבקשה את השירים היותר מוכרים ומפורסמים של אניפקציה ושוטי הנבואה..? תודה!
V VIHIMAN New member 18/12/02 #1 שלום! מישהו יכול לרשום בבקשה את השירים היותר מוכרים ומפורסמים של אניפקציה ושוטי הנבואה..? תודה!
R red moon in the sky New member 18/12/02 #2 יש לי של אינפקציה שוקי ורד זכוכיות בקבוק עליי אציטון עין הנמר ואני ממליץ לך על השיר מאניק הוא נמחד של שוטי הנבואה
יש לי של אינפקציה שוקי ורד זכוכיות בקבוק עליי אציטון עין הנמר ואני ממליץ לך על השיר מאניק הוא נמחד של שוטי הנבואה
צ צפרדע עם שיניים New member 22/12/02 #4 ושכחת את "ככה מפנקים" וגם מסעדות דגים (של אינפקציה) או או!! והברוך של סלקום(גם של אינפקציה)
פ פאנקנשטיין New member 18/12/02 #3 ../images/Emo20.gifשוטי הנבואה הנה כמה שירים של שוטי הנבואה: אין אני תשאירי לי פרח משתוללים בכפר הכל מן ג´ה פאנן פה ביפו הייתי מניאק אח של סאלים דקה בפרדס במלון ברבת עמון מה קרה לך מי ינצח ת´אהבה פרילי הילדים קופצים תהני...
../images/Emo20.gifשוטי הנבואה הנה כמה שירים של שוטי הנבואה: אין אני תשאירי לי פרח משתוללים בכפר הכל מן ג´ה פאנן פה ביפו הייתי מניאק אח של סאלים דקה בפרדס במלון ברבת עמון מה קרה לך מי ינצח ת´אהבה פרילי הילדים קופצים תהני...