שלום

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אחלה לפנות מקום לארבע ההסכמות, תמיד יש פינה פנויה בשבילהן

deep ocean

New member
להתחיל ליישם בחיים את ההסכמות ../images/Emo45.gif

ספרי על מקרים בהם יישמת אותן, או שרצית ליישם...

איילת29

New member
אז זהו ש..

עד היום לקחתי דברים שאומרים לי /עליי ..ללב וזה השפיע עליי מאוד והנחתי הנחות רבות.. כשאמרו לי כל מיני דברים..הייתי בולעת ושותקת ומושפעת מזה לגמרי. כשזה היה משהו "רע" הייתי מסתגרת וכואבת וכשזה היה משהו טוב..הייתי מתמכרת.. במשך הזמן חל שינוי לטובה. יש הרבה מאוד על מה לעבוד.. ויש לי תחושה שההסכמות הללו יכולות להקל מאוד על החיים שלי ולמנוע ממני סבל מיותר.

איילת29

New member
רגישות

אתמול הייתי בהופעה מקסימה של דפנה ארמוני והיא שרה את השיר: "אתה רגיש מידי".. הסיפור שמסתתר מאחורי זה הוא על בחור שאשפזו אותו במוסד לחולי נפש.. והבחור טען כל הזמן שעשו טעות ולא היו צריכים לעשות לו את זה..הוא אמר על עצמו שהוא לא חולה..אלא פשוט רגיש מידי.. לפעמים הרגישות הזו, לקיחת הדברים ללב.. יכולה להוביל למצבים לא נעימים בכלל.

היי איילת!

גם אני הייתי בהופעה הזאת.. בקמלוט? האמת שאני עובד שם, אולי ראית אותי? באולפן הקלטות בחדר הקטן שם בצד? ישבתי על הבר במשך ההופעה.. ואת?

איילת29

New member
היי!

אני ישבתי בין השולחנות שהכי קרובים לבמה..במרכז, עם חברה. ויצאתי לקראת הסוף..כדי לא לפספס את האוטובוס.

deep ocean

New member
ארבע ההסכמות באמת מקלות על החיים

הן הופכות את הכל לקל יותר וחוסכות לנו באנרגיה
קראת כבר את הספר?

L i z a r d

New member
אולי אחדד

הדבר העיקרי שארבעת ההסכמות יעשו בחייך (אם תתיחסי אליהן בפשוטות ובלי להסתבך) זה לפנות מקום. אז זה משתלם

למעלה