שלום... עוד מעט מנהל הפורום מתגייס. את מקומי יתפוס Uzi2, שאותו כולכם מכירים. בהצלחה עוזי. BY mE
M mmm New member 14/12/02 #1 שלום... עוד מעט מנהל הפורום מתגייס. את מקומי יתפוס Uzi2, שאותו כולכם מכירים. בהצלחה עוזי. BY mE
G gurfi New member 15/12/02 #2 ../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif מזלט על הגיוס! מזלט לעוזי על התפקיד! בהצלחה!
I itaf10 New member 15/12/02 #3 ../images/Emo49.gif ו../images/Emo50.gif לאיש בכחול UZI2 ל-mmm גיוס קל ושפשוף נעים. שמור על עצמך, חזור הביתה בשלום.
../images/Emo49.gif ו../images/Emo50.gif לאיש בכחול UZI2 ל-mmm גיוס קל ושפשוף נעים. שמור על עצמך, חזור הביתה בשלום.
X xroeeh New member 17/12/02 #8 ../images/Emo49.gifעוזי לקח לי זמן עד שנקלט לי האסימון אני רואה הודעות שלך במקום שלא חשבתי שאני אראה ואני לא מבין למה... בכל מקרה מזל טוב והרבה הצלחה. רועי
../images/Emo49.gifעוזי לקח לי זמן עד שנקלט לי האסימון אני רואה הודעות שלך במקום שלא חשבתי שאני אראה ואני לא מבין למה... בכל מקרה מזל טוב והרבה הצלחה. רועי
O opuim New member 17/12/02 #9 בהצלחה congratulation Uzi i allways read what you have to say and i am sure that a pro like you will do the best for our little forum.
בהצלחה congratulation Uzi i allways read what you have to say and i am sure that a pro like you will do the best for our little forum.
C Che guevera New member 17/12/02 #10 ל-mmm גיוס קל ונעים../images/Emo13.gifלעוזי,בהצלחה בניהול הפורום