שלום

דיוד

New member
שלום

אני דוד ואני בן 15, ואני רוצה להצטרף לפורם, קצת רקע- עזבתי את הבית של ההורים שלי בגיל11 (אני עדיין לא שם) וכיום אני גר אצל הסבתא שלי,ות´אמת "צער גידול הורים" זה בדיוק מה שאני עובר

*neta*

New member
ברוך הבא דיוד ../images/Emo39.gif

בגיל 11 עזבת את הבית? וואו ומאז עברו 4 שנים..יש סיבה (ברור שיש..) מיוחדת לזה?

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif

וולקאם

דיוד

New member
בקשר לעזיבה

אז ככה,יש לי הורים-זבל שהורסים לי את החיים (ולא רק לי..),וגם אח שעוד מעט יהיה בן 9 ומפה מתחיל כל הסיפור,כשהוא היה בן 5 אז התחילו כל הבעיות,הבית היה נראה כמו פח זבל הוא היה שובר צלחות,כוסות,קוורע את הספות מה לא? עכשיו והורים (המפגרים) לא אמרו לו כלום על זה, אז, זה נעשה יותר ויותר גרוע, בנוסף להורים שלי יש צורת מחשבה מפגרת של, אל תעשה כלום למען הילדים ואז הכל יהיה טוב והם ימותו עליך,בגלל שתי הסיבות האלה אני עזבתי את הבית ולא רק אני,גם אחותי (אנחנו שלושה ילדים) לא יכולה לסבול את זה ותודה לכלום על הקבלת פנים החמה

אוי.. ../images/Emo16.gif

רק אם נוח לך, אתה יכול לספר קצת איך זה לעזוב את הבית בגיל כלכך מוקדם? אבל רק אם נוח לך... ושוב, ברוך הבא!
ניר

דיוד

New member
לא תענוג גדול זה בטוח

אז ככה,לעבור זה אומר לאבד את כל החברים (זוהי עיר אחרת),אבל חוץ מזה יותר טוב לי ככה,אבל כמו כל דבר בהתחלה זה קשה וכואב אחר כך מתגברים ואחר כך מתרגלים לרעיון וזהו (ככה גם ההורים שלי, פעם הם באו פעם בשבוע-כי אולי אני ארצה לחזור,אחר כך מתי שמזדמן-סתם כדי לראות אותי,ועכשיו כמעט ולא ) ודרך אגב, מאד קל (לדעתי) לדבר בפורם על כל זה בגלל האנונימיות של האינטרנט

liat Gi

New member
מה זה כולם עוברים לגור עם סבא וסבתא

..יש סיבה מיוחדת? אני לא רואה את עצמי עוברת לגור עם סבא וסבתא..

וואי כאילו... לעזוב את כל החברים!

איזה באסה! כאילו... אני עברתי עיר בשנה שעברה (עם כל המשפחה שלי... אבל בעיקרון אני נפגשת עם החברים שלי פעם בשבוע... אני מנסה לשמור על קשר איתם אבל יותר טוב לי איפה שאני גרה עכשיו..!!

למעלה