שלום...

Taker Sucks

New member
שלום...

אני שמח שמצאתי סוף סוף קהילה שמבינה ב DBZ ... אני ממש חולה על הסדרה! יש לי כמעט את כל הפרקים על המחשב(עד 267) 86 פרקים של DB (אני לא מוצא פרקים באנגלית אחרי זה) סרטים ספשיילים וכו.... ד.א זה נכון שמורידים את DBZ מערוץ 6 עד שידובבו עוד? טוב כנראה לא נגיע לסאגת של סל , האנדרואידים בו והשאר!

Son Gohan

New member
בטח יגיעו לסאגות האלו.....

מתישהו......... אני חושב....... וברוך הבא!!!!

haunter

New member
ברוך הבא

אני חייב לומר שהתחלתי לראות את הפרקים הראשונים של דרגון בול וזו אחלה סידרה
לדעתי היה צריך לשדר אותה לפני שמשדרים את דרגון בול זי, למה לא עושים את זה?

Son Gohan

New member
כי

דראגון בול זי היא הסידרה הפופולרית ביותר מבין השלושה בהרבה ארצות אחרות שידרו קודם את דראגון בול זי ואח"כ את דראגון בול בארצות הברית אני חושב שהתחילו עם דראגון בול זי ועכשיו שתי הסדרות משודרות שם במקביל וזי עומדת להיגמר בקרוב

Taker Sucks

New member
הכל באנגלית....

חוץ מחלק מהסרטים והספישליים. לגבי הנפח... יש לי משהו כמו 6-7 ג´יגה על המחשב והשאר על דיסקים( ה DVD rips מהמירק)

Taker Sucks

New member
יש לי חיבור מהיר...

אז לא לוקח לי הרבה זמן! אני שם איזה 20 פרקים בקיו ואחרי יומיים יש לי את כולם... ואני חברים שלי עושים החלפות... אני מוריד 10 פרקים נותן לו והפוך.

Taker Sucks

New member
כמו אמרתי...

יש כאלה ב 20 MB וכאלה ב 200 MB שהם ה DVD RIPS ואותם אפשר למצא רק במירק! ואותם הכי כיף לראות. עכשיו בדיוק סיימתי לראות את פרק 262 (פרק אדיר ד.א) באיכות .DVD

king kazabubu

New member
אחי פרק 262 אכן פרק גדול אבל

זכור דברתי... 264... זה הפרק בשבילך!!! יש לך גם את 267??

Taker Sucks

New member
264....

לפני מספר שעות ראיתי אותו אכן פרק ענק. לגבי 267 חבר שלי אמר ששם אותו בדיסק לא חיפשתי עדיין...אבל אני משער שזה שם.

Son Gohan

New member
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!??!?!?!?!

אתה בטוח? כי אם הם יצאו אז אני די בטוח שהם היו בכל חור ברשת שקשור לDBZ אלא אם הם יצאו אחרי ש260-266 יצאו

למעלה