שלום....

Hell ad

New member
שלום....

אמממ....איפה אני יכול להשיג חד אופן? ראיתי בחנות אחת של קוסמים בת"א אבל המחיר היה קצת מוגזם... ואני גם לא מבין בזה... אז תעזרו בבקשה

dj_online

New member
היי אלעד../images/Emo8.gif

תלוי איזה חד אופן אתה רוצה לקנות ומה הטווח מחירים שלך.

מייק בייק

בחנות מייק בייק במושב קדרן (בכניסה לגדרה) חד אופנים לא רעים ב 450 או משהו כזה תדפדף הרבה אחורה אולי תמצא יותר פרטים ממה שאני מציג לך

150?

אפשר לקנות בזה כסא לא רע אם בא לך או אולי זוג פדלים אבל לא את כל החד-אופן... sorry..

macman

New member
אני גם לא מאמין שתמצא...

אבל תמורת סכום סמלי אני יכול לארגן לך קורס רכיבה כולל חד-אופן מתנה... מתאים לך?

אני קניתי את שלי ב 300

פתח דפי זהב תתקשר לחנויות אופניים ותשאל אם יש להם, זה מה שאני עשיתי, מצאתי לפחות 5 חנויות שהחזיקו, כולם רצו 320-350 שח, בסוף הלכתי לחנות ברמת השרון (ואני גר בראשון) והיה להם חד אופן אבל הם לא ידעו מה המחיר שלו, לקח 20 דקות עד שהם מצאו מה המחיר ואז נתנו לי הנחה על העיכוב. עופר אחר, לא זה שאתם מכירים.

wee man

New member
אתה יכול לתת שם של חנות?

אני גר ברמת השרון! ואני גר קרוב לאללה ליד התי חנויות אופניים הכי קרובות. ותמיד רציתי ללמוד לרכב על חד אופן, אז לא יזיק להציץ על המחיר... אגב, הבנתי שיש גלגלי עזר לחד אופן. מישו פה התחיל עם גלגלי עזר על החדן אופן?

דיר באלקום!!

לא להתחיל עם גלגלי עזר זה זבל אנושי ואחרי שתלמד תצטער שנגעת בזה כל הכיף זה האתגר שבלי!! תלת אופן זה לא מי יודע מה אתגר....

לא זוכר את השם אבל זה היה ברחוב

סוקולוב 43 נדמה לי, 40 ומשהו בטוח. ואבל לא נראה לי שיש להם כי אני לא יודע אם היה להם יותר מהאחד שאני לקחתי לפני שנה, אולי כן, תנסה. בקשר לגלגלי עזר, לא הציעו לי ולא ידעתי שיש כזה דבר בכלל, גם 2 גלגלים לצדדים לא ממש יעזרו כי רוב אי שיווי המשקל מתבטא בנפילות קדימה, (לפחות אצלי זה היה), ואני לא יודע אם אפשר לשים 4 גלגלי עזר לכל כיוון וזה ממש לא נשמע יעיל גם. עופר אחר.

למעלה