שלום!

VeznoiT

New member
שלום!

אני לא יודעת אם השאלה שאני שואלת מתאימה לפורום הזה, אם לא, בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים... רציתי לדעת איך אני יכולה לעשות במחשב כותרת, או טקסט מסויים עם רקע שקוף, שאני יוכל להעמיד אותו לפני כל רקע והוא לא יסתיר את הרקע(אני מדברת על כותרת לאתר!) אודה לכם את תעזרו לי!

הכבוי

New member
פשוט מאוד

אם יש לך פוטושופ או כל תכנה אחרת בעלת אופציה להשקפה (זה קיים ברוב התכנות היום שהן לא צייר), תשקיפי את הרקע לכותרת, ושמרי אותה בפורמט gif. את אמורה לקבל משהו כזה
אם אין לך תכנה כזו או שאת לא יודעת לעשות השקפה, שלחי אלי את הכתרת באימייל [email protected]

VeznoiT

New member
איזו עוד תוכנה חוץ מפוטושופ

יכולה לעשות את זה??? תודה רבה רבה על העזרה!!!

yanivfel

New member
יש לי לינק לאתר שעושה זאת...

במשרד... וכרגע אני בביתי... לכן, שלחי לי מסר אישי לתזכורת ואדאג בראשון בבוקר להעלותו לפה! יניב.

liat liati

New member
ואיך זה שההודעה הראשונה

היא בשעון לפני ההודעה הזו שאני מגיבה עליה? שים לב שההודעה שאני מגיבה עליה היא ב-16.45, וההודעה הקודמת שלך שלה הגבת היא 16.57. איך זה? סתם מעניין...

הכבוי

New member
תוכנות קלות וחינמיות שעורכות

gif תוכלי למצוא בdownload.com תחת החיפוש gif editor (רוב תכנות הגיפים מיועדות לבניית אנימציה ואין ברבות מהן אופציה של עריכה, לכן מומלץ להשתמש בgif editor כמלת חיפוש)

VeznoiT

New member
הורדתי תוכנה

שנקראת image broadway שגם בה יש אופציות דומות לאופציות שיש בפוטושופ, הבעיה היא שאני לא יודעת איך לעשות רקע שקוף גם בתוכנה עצמה.. וליניב, אני אשלח לך מסר, תודה רבה רבה לשניכם!!!

הכבוי

New member
טוב, אני לא מכיר את התכנה הספציפית

אבל לפחות בפוטושוס, זה נראה ככה
בוחרים בכלי ה backround erazer, או הmagic erazer, ומתחילים לקרוע את התמונה... simple as thaT

למעלה