שלום!

Angelred

New member
שלום!

אני מחפשת מוזיקה רוחנית כמו אניגמה בבקשה זה ממש חשוב אתם יכולים להמליץ לי?! תודה רבה Angel

כחובב מוסיקה אתנית -המליץ לך

אינני יודע אם מותר בפורום זה על דרכי האישיות כיצד להשיג מוסיקה מדהימה העביר לך מסר אישי דודו

"על טעם וריח אין על מה להתווכח"

לכול מוסיקה יש את "הזמן" שלה לפעמים אני נהנה לשמוע מוסיקה ""אתנית"" אניגמה לדוגמא ולפעמים היא מעצבנת לפעמים נחמד לשמוע את מוצרט שופן וחברים ולפעמים אי אפשר לסבול הכול עניין של ""מוזה"" נשמע מוזר אני לא שומע מזרחית אבל שיר אחד ""נתפס"" בי כבר כמה ימים ולא יוצא פשוט לא יוצא עד שהתגעתי החלטתי להורידו מהרשת(למטרות התרשמות חד פעמית) החלטתי שאני שומע אותו ברצף עד שהתפוצץ ואחרי חמש פעמים אחרי שנמאס לי ואמא שלי צעקה עליי החלטתי שדיי אני מקווה שאני יקום מחר בבוקר השיר לא יתנגן לי בראש אני משתגע יש לכם המלצות

KEiN

New member
איזה? מוצרט?

מ-ו-צ-א-ר-ט עם כל הכבוד, מסחרי מהתחת
עדיף פי 70000000000 שופין! MY FAVE

../images/Emo142.gifיש ים של מוסיקה "רוחנית" בנט

העיצה שלי לך היא להיכנס לאחד מאתרי הורדת השירים שיש לך ולכתוב בחלון החיפוש: New Age או Meditation. מיד יעלו לך מלא מנגינות ושירים בסגנון. אם את רוצה המלצות ספציפיות, לכי על: Deuter, Aeoliah, Steven Halpern, ן- Solitudes (מוסיקה מדהימה בשילוב קולות מהטבע). אם את מחפשת קצת יותר קיצביים, בסגנון של אניגמה, לכי על Oliver Shanti, או Stephan Micus. בהצלחה והנאה, ל´.

arcidea

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo79.gif

הרוח היא באוזניים לא בתוים

למעלה