שלום....

I3link 182 Girl

New member
שלום....

אתם בטח תוהים לעצמכם מה עושה פה מישהי שאוהבת את בלינק... אבל אני גם נורא אוהבת את דרים... מממממ.... קוראים לי מאיה... ונראה לי שזהו... ביי ביי

theriddler

New member
מה זה אומר 13 link?...לא הבנתי..

סתם!!!!! ברוכה הבאה... גם המנהל של הפורום )Dr.NIGA) מת על blink ד"א...אני מניח ששמעת את boxcar racer (או איך שקוראים להם) ולמרות זאת :green day rulez! (וכדי לקשר את זה לדרים: 15/16)

RevitallicA

New member
חחח...את כ"כ מתאימה!

לא בציניות!!! יותם ויובל אוהבים בלינק! והם המנהלים...!!!

cha ching

New member
זה פשוט שטראביס שולט...

ברוכה הבאה :) יש לך אלבומים שלהם?

I3link 182 Girl

New member
:)

איזה מקסימים אתם... חשבתי שאני אהיה מנודה כזאת... ושאף אחד לא באמת ישים לב למה שאני כותבת כי אני אוהבת את בלינק... :) אממ שאלת אם יש לי אלבומים שלהם... אני מניחה שאת מתכוונת לדרים... יש לי את כולם... וגם אם את מתכוונת לבלינק אז יש לי את כולם... וכן שמעתי על boxcar racer... אממממ למי שאוהב את בלינק- שמעתם על the transplants? ותגידו... למישהו מכם יש את הדיסק של ג´יימס לברי? כי היום הלכתי לחפש אותו באוזן השלישית כי אמרו לי שיש אותו שם... אבל נגמר להם... אז מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?

cha ching

New member
אהמ...

(לא שווה לך!!... לכי חפשי ליקוויד טנשן!)... אהמ... מישהו אמר משהו?!

NiGa

New member
חס ושלום מנודה!

ברוכה הבאה, ההיפך! הורדתי כמה שירים של ג´יימס כדי לבחון אם שווה לקנות את הדיסקים, ולא התרשמתי יותר מדי... שירים הרבה יותר קליטים וחביבים מאשר דרים... לעומת זאת, ליקוויד טנשן בהחלט מומלץ - אבל אני לא יודע אם יש בארץ בכלל...

I3link 182 Girl

New member
אההההההה

דווקא ראיתי באוזן השלישית לפני איזה שבועיים סיק של ליקוויד טנשן... אבל אני לא מבינה מי הם... אז פליז פליז הסבר.. תודה

cha ching

New member
ליקוויד טנשן הם הרכב צדדי

(אחד מרבים) של חלק מחברי הלהקה.. בהרכב הספציפי הזה, משתתפים ג´ון פטרוצ´י (גיטריסט), מיי´ פורטנוי (תופאי), רודס (קלידן) וטוני לוין (הבסיסט מקינג קרימזון..) קיצר, הם אינסטרומנטלים.. ויש להם יצירות מעולות, לדעתי! :) (במיוחד-when the water breaks) ו....יש להם שני אלבומים, אם אני לא טועה.... קיצר, הראשון נקרא: Liquid Tension Experiment והשני: 2 Liquid Tension Experiment אהבתי את השני יותר מהראשון... מקווה שתאהבי :) (ואת תאהבי!! זה ברור?!)

I3link 182 Girl

New member
תודה...

ידעתי שזה הרכב צדדי שלהם.. אבל לא ידעתי מי מהם משתתף בו... דרך אגב.... איזה מבין כל הקלידנים שהיו לדרים אתם מעדיפים?

NiGa

New member
אני מעדיף כמובן את האיש והאגדה:

ג´ורדן רודס! אבל תעייני בארכיון הסקרים - ותראי... :) וגם תצביעי!

NiGa

New member
מאיה אני אוהב אותך!

אחד השמות הכי יפים ביקום יש לך! ברוכה הבאה קודם כל, הגעת לחברה טובה - אני ויובל אוהבים בלינק.... תהני, תכתבי, ותשמעי דרים! בייביי

I3link 182 Girl

New member
אוווווווו.....

אני גם אוהבת אותך! ותודה אבל אני לא ממש אוהבת את השם שלי האמת.. אני שמעתי הרבה על ליקוויד טנשן... אבל לא ממש הבנתי מה הם... אז מישהו יכול להסביר לי? ומה אתם אומרים על הג´לי ג´אם? כי גם את זה אני מחפשת... אז שמעתם במקרה את הדיסק?

למעלה