שלום!

Metallicats

New member
שלום!

טוב אני לא שמעתי אותם אף פעם אבל נראה לי שהפורום הזה זז יותר מהר (יענו לי יותר מהר על שאלות) אז ככה.. תמליצו לי על להקות טובות בסגנון של מטאליקה/ אוזי ( אל תיזרקו עלי אבנים.. אם משו לא בסדר..) ומגה דת´ ודרים גם לא עוזרים לי כל כך. (אני מוריד אלבומים מלאים מאיזה מקום אחד ואין פה אותם) וגם אני לא מצליח לחשוב על משו טוב..

RevitallicA

New member
אתה לא ממש שואל במקום הנכון...

שמת
...

theriddler

New member
המלצות.....בערך

מוריד אלבומים? תתבייש לך!! אם אתה אוהב את ozzy תנסה את dio או את alice cooper........אם אני לא טועה ותנסה את testament קצת כבדים...אבל יש להם אחלה דברים (פה ושם)

EROTOMANIA

New member
אתם נורא חכמים היום.

ברור שדרים לא עוזרים לו, הם לא ת´ראש. פנתרה גם לא ת´ראש, הם סתם חרא להקה. לך תבקש מפורום רוק ומטאל המלצות לת´ראש. הייתי ממליצה אבל המוח שלי מפוצץ כרגע בחומר על ביולוגיה. "Golgi apparatus? what the fuck?"

noamha

New member
גולג´י זה בכלל...

האברון בתא שממנו יוצאים כל החומרים שהתא מיצא אל מחוצה לו... כן כן

Uv Kruvi

New member
פחחח...

פנתרה חרא להקה?!? בחיים לא!! אחת הלהקות הטובות שיש לשמוע... ונראה לי שזה "אברון" גולג´י" או משו כזה...לא? לא יודע...אני בביוטכנולויה, אין לי מושג...

NiGa

New member
עכשיו שאתה מזכיר לי,

משהו באחורה של המחסן של המוח מצלצל מוכר...

EROTOMANIA

New member
לא אוהבת את פנתרה

AND YOU CAN´T MAKE ME פעם אהבתי אותם אחרי הדיסק השני ששמעתי הכל נשמע לי כמו ערימה גדולה של חרא. ו GOLGI APPARATUS זה חלק מהתא ממ .. שכחתי מה הוא עושה, אני רק זוכרת שגם הוא מוקף ב MEMBRANCE שמו אותי שוב בביולוגיה של כיתה ט´ (למרות שזה כיתה י´) כי נכשלתי שנה שעברה. אה ואני לא לומדת אלגברה .. חה.

RevitallicA

New member
אני אוהבת את פנתרה הישנים...

עד הדיסק השלישי...... משם זה נהיה חרא...

cha ching

New member
הדבר הטוב היחיד בפנתרה,

זה המתופף שלהם-ויני פול... הוא כזה מלך

למעלה