שלום

xero1

New member
שלום

זוכרים אותי? מצב הפאשיסטים האלה.. האינטרנט כבר שבוע לא עובד מצטער נדב אם לא עניתי לאימייל שלך, אבל התחלתי לעבוד על הפאנזין ורד וסהר - לא יכולתי לבוא לנגב כמו ששמתן לב :/ וחוץ מזה, אין לי כח לקרוא את העמודים האחרונים.. אז יש מפגש בזמן הקרוב או איזו הופעה טובה? ואפשר פרטים בבקשה על ההופעה של יוזלס ופאנקייק ב30? אני באינטרנט מבצפר יום טוב .

themisfits

New member
רן!!!

אחי לא ידעתי לאן נעלמת!!היית חסר!! סתם האמתי ידעתי שהאינטרנט שלך התחרבן עוד פעם.. בכל מקרה גבר אני יכול לתת לך פרטים על ההופעות: הם יתקיימו עוד שבועיים בשלושים לחודש,פאנקייק בצפר ויוזלס איי די יופיעו וההופעות יתחילו בעשר בלילה...המחיר כניסה הוא 50 אבל עם קופון שאתה יכול להדפיס באתר של הברבי ייצא לך ארבעים שקל! בכל מקרה דבר איתי או משהו מתישהו אחי... Cya

Chen PunKuki

New member
רן?

אתה עוד חי? וואי טוב לדעת... תקשיב אם תצטרך איכשהו לקמבן הסעות להופעה של יוזלס דבר איתי סבבה? יאללה יום טוב חבוב!

Chen PunKuki

New member
בבארבי תל אביב.

פעם היה בארבי´ס בחיפה אז רק למנוע בלבולים בקרב החיפאים (=

Chen PunKuki

New member
בינתיים לא , אבל!

עכשיו הולך להיות מועדון אלטרנטיבי חדש בחיפה אז אני ממש מקווה לארגן להם בו הופעה. אני אודיע אם ייסגר משהו עם זה.

Chen PunKuki

New member
לא בדיוק

אבל בערך בים בם בום. סתם פשוט מצאנו מועדון חדש לצערי זה לא יהיה באיזור נווה שאנן אלא ליד מגדל הנביאים.. אבל חפיף, מועדון נחמד לפי מה שהבנתי! בימים הקרובים אני אלך לראות אותו ואני מבטיחה לך, הגמד הלוחם, דיווח מלא על המקום!

אם את הולכת לבדוק אותו אז

איפה זה מגדל הנביאים ? תקראי לי , ואני גם יכול להביא 10 איש בטוח אז יכול להיות נחמד :) ד"א היוסניקים מעצבנים אותי! אם את יודעת למה אני מתכוון . הגמד

peart

New member
...

מגדל הנביאים זה בהדר..די קרוב לסיטי הול... מה זה יוסניקים..?

לפי מה שאת אומרת זה נשמע כמו

מועדון עם תקלוט של פריקים : נירוונה, קורן , לינקין, בלינק, סליפנוט וכמובן שישימו מטליקה . הגמד

punktx

New member
רן חמוד !

פעם הבאה. לא נורא. כבר כתבתי הודעה בקשר לזה איפשהו.... להת´+ איחולי הצלחה בקשר לאינטרנט

PunkInDrublic

New member
Ran ! !

באמת חבל שלא יכולת לבוא. פעם הבאה אתה בא-ולא אכפת לי מה !!! בהצלחה. :) ורד

xero1

New member
אולי לפאנקייק ויוזלס ובצפר

בפאטיפון אני אבוא.. מקווה מאוד שכן נדבר

למעלה