שלום

roli

New member
שלום

מזה כמה זמן אני עוקב אחרי הפורום הזה ונהנה מהרעיונות שעולים כאן ואפילו מנסה ליישם חלק מהם בחיים שלי. הייתי רוצה לדעת איך אתם מתכוננים לבחירה של החלטות.החלטות גדולות, שאתם יודעים שההשפעה שלהן תהיה לטווח ארוך ויכולות לקבוע מהלך חיים של שנים. אני מגלה שאני מתקשה בזה ולפעמים נמנע ממעשה אקטיבי ונותן לחיים להחליט בשבילי.אבל עכשיו אני בסיטואציה שדורשת אומץ והחלטיות.אני מרגיש שחסרים כלים להתמודד עם הבחירות האילו שלפני. ממה שקראתי פה עד עכשיו תפיסת המציאות די מתאימה לאיך שאני רואה את העולם ולכן אני מפנה אליכם את השאלה הזו. ביי

IC4

New member
I for one אשמח אם תפרט יותר

"help me to help u"

alon_o

New member
הכנה

הדרך הישנה של "בעד ונגד" ביחד עם אסטרטגית פעולה גמישה. חישוב סיכונים ותגובה אפשרית במקרה הצורך. בקיצור - מתכוננים לכל דבר שעלול לקרות. ואז מחליטים על הדרך הנכונה.

r e s t

New member
אין

שום הבדל בין החלטות "גדולות" ו"קטנות".וממש לא משנה מה תעשה.אם תהיה מודע לזה - הכל ייצא בצורה הכי טובה.

KEiN

New member
../images/Emo45.gif קבל חיזוק ../images/Emo13.gif

אם אתה באמת רוצה שיטה להחלטות, תכתוב את השאלה\ות העיקרית שלך 20 פעמים על דף כל יום לפניי שאתה הולך לישון, ואז סביר להניח שהפתרון יבוא לבד, אם לא תנסה למצוא מוטיבים חוזרים בחלומות שהיו לך באותה תקופה של ´כתיבה´ ונפרש לך בפורום ´חלומות´
.

roli

New member
בוקר טוב

תודה על התגובות שלכם, הן עזרו לי לחדד את העיניין מבחינתי. אולי זו הנטייה שלי לבחור להקטין סיכונים ולדבוק בבטחון ונוחות יחסיים. בסך בכל זה הגיוני והוכיח את עצמו לרוב אך מהצד השני נראה לי שזה גרם לי לפספס אפשרויות להתפתח בכיוונים חדשים וזה מעין פחד מהחיים. אני לא בוכה על העבר שלי, אני שלם גם עם הטעויות שלי, אבל מנסה להבין אותן ולפעול אחרת בעתיד. kein- תודה על העיצה, אני אנסה את זה. ובכלל בקשר לחלימה- בלילות האחרונים ניסיתי למקד את עצמי. רק הלילה, לאחר שבוע של ניסיונות ראיתי לכמה שניות את הידיים שלי.אני אמשיך להתאמן עד שיצא מזה משהו.

r e s t

New member
p.s.

דרך טולטקים - זה אמצעי הכי טוב ומועיל לעכשיו למצוא לכל אחד את השביל עם הלב שלו. דרך טולטקים עצמה - לא שביל. יכול להיות יש משהו יותר טוב,אבל זה לא ידוע לנו בינתיים,והרבה דרכים השתנו ועוותו...

למעלה