שלום,

Himmelfarb

New member
אצלי איבחנו OCD בגיל 8. בכיתה א' החלה אצלי התנהגות אובססיבית

והייתי מטופל תרופתית בפבוקסיל, עד שבגיל 13, התנתקתי מהמציאות ונכנסתי למצב פסיכוטי. אז הוחלט טיפול בריספרדאל (תרופה אנטי פסיכוטית) ובשלב מסויים הוחזר הפבוקסיל, והשילוב של שניהם ביחד גרם לי להרגיש ממש לא טוב, מה שהוביל לאישפוז פסיכיאטרי (בגיל 14).
כשהשתחררתי מהאישפוז עברתי לחינוך המיוחד, לבי"ס לילדים עם בעיות נפשיות, שם הייתי במשך שנה (בכיתה ח').
אחרי זה, סירבתי לחזור ללמוד בבי"ס הזה כי עברתי בו משבר רגשי ונפשי והתעללות מצד הילדים בו ונשארתי בבית ללא מסגרת לימודית מתאימה במשך כחצי שנה.
לאחר מכן עברתי וועדת השמה בעירייה ועברתי לחינוך הרגיל, והתחלתי ללמוד בכיתה ט' (למעשה נשארתי שנה נוספת כיתה) בבי"ס רגיל עם סייעת.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אשפוז ראשון גיל10 מחלקה סגורה לאלימות

זה מה שלי היה, וזה אחרי משבר גדול מאוד ושכול, אני רואה שעברת לא מעט, אבל זה לא אומר שלא תוכל לחיות עכשיו
באופן שיטיב לך, אני מאחל לך סבצלחה ,ואתה יכול לכתוב בפורום שלנו מתי שרק תרצה, יש לך פה מקום, ושהיה בהצלחה
בהמשך.

schlomitsmile

Member
מנהל
הקטע הנורא הוא שאף אחד בסיפור לא פעל בניגוד לחוק
לכן אין את מי לתבוע...
על פניו,
כמובן שאני לא מכירה את פרטי הסיפור וגם אינני משפטנית,
נראה שהרופאים פעלו עפ"י הפרוטוקול הרפואי המקובל
ובאישור ההורים
שכנראה הרגישו שאין להם ברירה אלא לתלות יהבם ברופאים.

3מרגו

New member
אני במקרה שאלתי באיזה פורום עורכי דין

פעם.אם הבן שלי היה מאובחן בטעות כחולה נפש ושהה כמה שנים במסגרות לא נכונות.מישהו פנה אלי במסר וכתב שניתן לתבוע רשלנות רפואית.אני בספק כי צריך להוכיח נזק.

כי חולי נפש לא מסגולים לחיות בתחושה שהם לבד ואז הם

ררוצים שהיה לידם עוד חולי נפש, ובהרבה מקרים זה הורס את חייהם של אנשים טובים בלי שום בעיה אלה
שוני, כי חולה נפש הוא ורוצה לאבחן את כולם כאלו כי " לא טוב האדם לבדו" והמבין יבין.

Himmelfarb

New member
אני במקרה מצאתי קופת שרצים על הפסיכיאטרית שטיפלה בי

(אני מעדיף לא לחשוף שמות, מטעמי פרטיות)- שהתברר בדיעבד כי היא באמת לא הייתה רופאה טובה וגרמה נזק לעוד מטופלים.

schlomitsmile

Member
מנהל
אם כך, אולי באמת שווה לנסות לצור קשר איתם
ולהגיש תביעה משותפת.
אולי לפחות תחסכו סבל מאחרים...
שווה לפנות ליעוץ משפטי, למשל ל 'בזכות'.

schlomitsmile

Member
מנהל

אם לא הייתי יודעת שדברים כאלה קורים,
הייתי אומרת שזה לא יאומן...
נותנים לילד חומרים פסיכואקטיביים,
ומתייחסים לתופעות הלוואי הקשות שלהם כבעיות נפשיות שלו...

טוב שעמדת על שלך וסירבת לחזור למקום שהיה לך רע בו.

גם מאשפזים ילדים בני 10

במחלקות סגרות לאלימות וקושרים אותם : ונותנים להם ריספרדל/ ריסטל אז זה נורא, וזה קיים מי יודע יותר טוב
ממני. אותי לא ממש שאלו-אין מה לסרב זה צוו מפסכיאטר ראשי אין לך מה לעשות.

זה מצחיק כי כך עשו לי

נתנו לי לתיום שגרם לי לנזק מוחי במזל זמני, כתבתי פה וחשבו שאני בדיכאון ,והנרולגלוגית אמרה להפסיק.
והם רק שמעו התנפלו ,עלי והכריחו אותי לקחת אחרת יאשפזו אותי, זה מה שהולך שם, אין לחלאות אלו דין ואין דיין.
ילדים שם עוברים התעללות מינית, מסוממים, נקשרים, אני יודע כי אני הייתי שם. אין מה לעשות מי שנופל לידים החלקות
והמטונפות האחזות ומחוצות אותך מכל כיוון ובכל כוח ללא רסן, אז זה בכלל לא מפתיע אותי, גם אני בגילו התחלתי כדורים.
וגם אני היו לי תופעות לוואי וגם אותי זרקו לכלבים, וטרפדו הכל, זה החיים, מה אני יעשה. החיים הם חרא כי יש אנשים
שהופכים אותם לכאלו, ולך אין בריריה להלחם על היותך ראדם או למוות.

לא מעט פעמים הם קורים ..

במיוחד אוטיסטים מכיר אני אוטיסט שמגיל 8 בית חולים הוא מתגורר זה דבר לא הכי נפוץ אבל קיים ודי ויותר.

למעלה