דרך הלוחמים = דרך הידע
למרות שאני לא פעיל בפורום הזה, אני מרשה לעצמי לתת לך תשובה, או נסיון של תשובה. הרי התשובה ה"אמיתית" לשאלה שלך לא ניתנת לאמרה במילים. המליצו לך על קריאת ספרי קסטנדה, גם אני ממליץ תקראי את כל הספרים שלו (עדיף במקור, אנגלית, ולא בתירגום הגרוע לעברית), תקראי אותם לפחות 3 פעמים ואז אולי תתחילי להבין אותם... מה לעשות? אין כספומטים לידע. קסטנדה הוא אומנם הראשון שידוע לי שכתב על טולטקיזם, אך הוא לא היחיד. ישנם הספרים של סמצ´ס,פלורינדה, טאישה, דון מיגל ומארס (נגואל מיבשת אפריקה). יש גם הרבה אתרים ברשת... לא "עולים" על דרך הלוחמים באותה המידה שלא "עושים" יוגה, זו דרך חיים... אולי שמות אחרים יתנו לך כיוון: דרך הידע, דרך ה"חיים הנכונים", דרך החופש... אחד מהמאפיינים של לוחם (ידעי) הינו שמירת על 4 ההסכמות: טוהר המילה לא לקחת דברים באופן אישי לא להניח הנחות לעשות את המיטב מהם נובעים דברים אחרים, כגון לא לשפוט (את עצמך ואת האחרים) להשתדל לפעול כאילו כל פעולה שלך יכולה להיות הפעולה האחרונה, כי את לא יודעת מתי המוות מגיע... לידעי (לוחם) יש 2 מורים, את עצמו והמוות. ידעי צועד ב"דרך עם לב" דרך שמובילה לחופש (אך לא במובן המקובל של המילה), דרך המובילה למוות בצורה אחרת ממה שמקובל על רוב האנושות (ה"אנשים הממוצעים"). לעיתים צריכים מורים "חיצונים" בעיקר בתחילת הדרך, אך זה לא הכרחי, כל אדם רשאי, מותר לו, ורצוי שילמד את עצמו, בארץ אני מכיר רק 2 מורים כאלו, בן הוא אחד מהם ואני השני... וחבל שאין יותר, או אולי יש ולא שמענו אליהם. את מוזמנת להיכנס ל
אתר שלי. מאחל לך הצלחה בחיפושים ובדרך, הרי הדרך זה העיקר ואילו המטרה זה התפל.