שלום

forest elf

New member
שלום

לא מזמן מכנסתי לפה ומאז קראתי פה ושם . אני חושבת שזהו מקום שחיפסתי כול כך הרבה זמן... אודה לכם מעוד עם תוכלו לענות לי על מספר שאילות: איך בעצם עולים על דרך הלוחמים? מה בעצם מסתתר מאחורי זה ? מי הוא לוחם ואיך ללמוד להיות לוחם?

IC4

New member
הלחימה משרתת אותך, לא להפך

הרמז היחיד שאני יכול להרשות לעצמי בבטחה להגיד לך כדי ללמוד מהפורום הזה להיות "לוחם" הוא סבלנות
אם זה לא מספיק- תמיד אפשר לקרוא את מאמרי הפורום ואלפי הודעות כדי להתחיל להבין

r e s t

New member
הם...

קודם כל לקרוא ספרים של קסטנדה,כדי להבין על מה מדובר. אחר כך - תסתכל שירשורים "ממה להתחיל","ייקוש מהתחלה",לקרוא מאמרים בפורום,ליישם פרקטיקות. דרך חיים של הלוחם - ייקוש ביום,חלימה בלילה.מושלמות בהכל.

forest elf

New member
../images/Emo13.gifמממ... אני בת

ותודה לשניכם אני אתייחס לכול הדברים שאמרתם גם כן , כמה טיפשי מצדי לא להיכנס למאמרים... רק שאילה אחת - ספרה של קסנדרה ?

דרך הלוחמים = דרך הידע

למרות שאני לא פעיל בפורום הזה, אני מרשה לעצמי לתת לך תשובה, או נסיון של תשובה. הרי התשובה ה"אמיתית" לשאלה שלך לא ניתנת לאמרה במילים. המליצו לך על קריאת ספרי קסטנדה, גם אני ממליץ תקראי את כל הספרים שלו (עדיף במקור, אנגלית, ולא בתירגום הגרוע לעברית), תקראי אותם לפחות 3 פעמים ואז אולי תתחילי להבין אותם... מה לעשות? אין כספומטים לידע. קסטנדה הוא אומנם הראשון שידוע לי שכתב על טולטקיזם, אך הוא לא היחיד. ישנם הספרים של סמצ´ס,פלורינדה, טאישה, דון מיגל ומארס (נגואל מיבשת אפריקה). יש גם הרבה אתרים ברשת... לא "עולים" על דרך הלוחמים באותה המידה שלא "עושים" יוגה, זו דרך חיים... אולי שמות אחרים יתנו לך כיוון: דרך הידע, דרך ה"חיים הנכונים", דרך החופש... אחד מהמאפיינים של לוחם (ידעי) הינו שמירת על 4 ההסכמות: טוהר המילה לא לקחת דברים באופן אישי לא להניח הנחות לעשות את המיטב מהם נובעים דברים אחרים, כגון לא לשפוט (את עצמך ואת האחרים) להשתדל לפעול כאילו כל פעולה שלך יכולה להיות הפעולה האחרונה, כי את לא יודעת מתי המוות מגיע... לידעי (לוחם) יש 2 מורים, את עצמו והמוות. ידעי צועד ב"דרך עם לב" דרך שמובילה לחופש (אך לא במובן המקובל של המילה), דרך המובילה למוות בצורה אחרת ממה שמקובל על רוב האנושות (ה"אנשים הממוצעים"). לעיתים צריכים מורים "חיצונים" בעיקר בתחילת הדרך, אך זה לא הכרחי, כל אדם רשאי, מותר לו, ורצוי שילמד את עצמו, בארץ אני מכיר רק 2 מורים כאלו, בן הוא אחד מהם ואני השני... וחבל שאין יותר, או אולי יש ולא שמענו אליהם. את מוזמנת להיכנס לאתר שלי. מאחל לך הצלחה בחיפושים ובדרך, הרי הדרך זה העיקר ואילו המטרה זה התפל.

L i z a r d

New member
מסכים

כתבת יפה. יש לי שאלה. אתה בוחר לא להשתתף כיום בפורום, מאותם סיבות שהפריעו לך אז? כי כפי שאני רואה את זה, כיום כל מה שנשאר פה זה במה לאנשים שמה שמעניין אותם זאת דרך הידע.

השתתפות בפורום

זה לא הדבר הכי חשוב שיש לי כרגע לעשות, אני חושב שפעולות שלי בדרכים אחרות יותר אפקטיבית ... כן הפורום השתנה, יש פחות בלה בלה ויותר רצינות, אבל ... דפדתי בדף הראשון וזו היתה ההודעה היחידה שראיתי לנכוןן לענות. לא יודע מה העתיד יביא, אם הפורום ממשיך להתקדם לכיוון הנוכחי יש סיכוי שאשתתף, אך לא על חשבון פעולוות אחרות שאני עושה כרגע, לפחות כעת מידי פעם אני נכנס ומסתכל על ההודעות. בהזדמנות זאת אני רוצה להמליץ על ספר: טאו טה צינג בתירגום של אמון ניסים, מזמן לא נהנתי מתרגום, לכל מי שלא יכול לקרוא סינית אני ממליץ בחום לקרוא את התרגום הזה לעברית.

למעלה