שושנה השקסית
New member
שלום...
אני נערה בתיכון,עברתי לשם יומיים לפני חופשת סוכות והסתדרתי עם הבנים,הסתובבתי לרוב עם בנים,כי מה לעשות?.?
לבנים קל יותר להתחבר מאשרנ לבנות שהן קבוצה סגורה כזאת... אבל(תמיד יש אבל...)רצות עליי שמועות,כן כן,שמועות,שאני מזדיינת(מצטערת על המילה)שאני בכלל בתולה מסכנה שא יודעת מה רוצים ממנה!!!
אני גרה במושב מעאפן וקטן,לפני חודש בערך היה יל חבר מהמושב,יותר נכון...
הוא שם במעצר בית(סיפור ארוך...)
הקקקקקיצר,אמא שלי לא רצתה שאני יסתובב איתו ואהמ...היא תפסה אוית אצלו בקרוואן(לא היה כלום,אבל אמפ...היינו חברים והיא לי יידעה..)אז אתמול ידיד שלי בא אליי ואההה...ידיד זה ידיד,לא עושים איתו כלום...
אז לוויתי אותו לתחנת דלק אצלנו במושב כדי שיוכל לתפוס טרמפים.. ובדרל הביתה,פגשתי את חבר שלי לשעבר ואת חברים שלו,שהם מקרית גת... שלום שלום והלכתי הביתה בשלום...
טוב,היום ידיד שלי מתקשר אליי ואומר לי שרצות עליי שמועות שאני וחבר שלי לשעבר היינו בייחד בקרוואן ואיזה ילד קטן תפס אותנו בייחד(WTF?!)
הייתי עם ידיד שלי כל היום.... לפני זה היו עליי שמועות בבית ספר,עכשיו בכל העיר(איפה שאני לומדת...)והקטע הוא שמאתמול יש לי חבר,מהבית ספר...
אז מה ניסגר?!מה לעשות עם השמועות האלה?!!
אני נערה בתיכון,עברתי לשם יומיים לפני חופשת סוכות והסתדרתי עם הבנים,הסתובבתי לרוב עם בנים,כי מה לעשות?.?