שלום...

שלום...

אני נערה בתיכון,עברתי לשם יומיים לפני חופשת סוכות והסתדרתי עם הבנים,הסתובבתי לרוב עם בנים,כי מה לעשות?.?
לבנים קל יותר להתחבר מאשרנ לבנות שהן קבוצה סגורה כזאת... אבל(תמיד יש אבל...)רצות עליי שמועות,כן כן,שמועות,שאני מזדיינת(מצטערת על המילה)שאני בכלל בתולה מסכנה שא יודעת מה רוצים ממנה!!!
אני גרה במושב מעאפן וקטן,לפני חודש בערך היה יל חבר מהמושב,יותר נכון...
הוא שם במעצר בית(סיפור ארוך...)
הקקקקקיצר,אמא שלי לא רצתה שאני יסתובב איתו ואהמ...היא תפסה אוית אצלו בקרוואן(לא היה כלום,אבל אמפ...היינו חברים והיא לי יידעה..)אז אתמול ידיד שלי בא אליי ואההה...ידיד זה ידיד,לא עושים איתו כלום...
אז לוויתי אותו לתחנת דלק אצלנו במושב כדי שיוכל לתפוס טרמפים.. ובדרל הביתה,פגשתי את חבר שלי לשעבר ואת חברים שלו,שהם מקרית גת... שלום שלום והלכתי הביתה בשלום...
טוב,היום ידיד שלי מתקשר אליי ואומר לי שרצות עליי שמועות שאני וחבר שלי לשעבר היינו בייחד בקרוואן ואיזה ילד קטן תפס אותנו בייחד(WTF?!)
הייתי עם ידיד שלי כל היום.... לפני זה היו עליי שמועות בבית ספר,עכשיו בכל העיר(איפה שאני לומדת...)והקטע הוא שמאתמול יש לי חבר,מהבית ספר...
אז מה ניסגר?!מה לעשות עם השמועות האלה?!!

אוֹרן

New member
לא הבנתי

רצות עלייך שמועות שאת מזדיינת ושאת בכלל בתולה מסכנה? זה לא קצת סותר? בכל מקרה, אם תראי להם שזה לא מזיז לך, הם יפסיקו באיזה שהו שלב מחוסר עניין. כי אין טעם להציק לך, אם זה לא עושה את הפעולה. עכשיו, אמרת שאת מסתובבת עם הבנים נכון? אז בטח השמועה הזאת רצה אצל הבנות, כי הבנים מכירים אותך ויודעים שאת לא כזאת, תקני אותי אם אני טועה... אז בעצם, מה איכפת לך? תסתובבי עם החבר שלך, תסתובבי עם הידידים שלך, אל תיכנסי למריבות עם אנשים אם את ככה או לא ככה, זה לא יעשה כלום. פשוט תתעלמי. תתרחקי מהם. תלכי בסביבת אנשים שכן רוצים בחברתך. מקוה שהם יתבגרו מהר ויפסיקו, אבל את אל תחכי שהם יתבגרו. תהיי את הבוגרת ותדעי להתעלם מהם.

כמה דברים שעולים לי מהודעתך

אחד, מדוע עברת בית ספר? היתה בעיה בבית הספר הקודם? מדוע לדעתך בנות הן חברה סגורה? האם זה חשש מהילדה החדשה, או שזו דעתך באופן כללי על חברת בנות אוניברסלית? את מתארת בחורה שמסתובבת בעיקר עם בנים, משום שיותר נוח לה להתחבר אליהם, לתקשר איתם, וגם מהחשש שקבוצת בנות לא תקבל אותה. את גם מתארת בהודעתך המפורטת ידיד, שאח"כ היית עם עוד אחד, ואז פגשת שניים, וליוית את השלישי לתחנת האוטובוס... בקיצור, slow down. את כנראה בחורה מאוד חברותית, זורמת וידידותית, ובשלב זה אין כל רע בכך. שמועות הן דבר שבא והולך, ואת יכולה או להתעלם או, בגלל שאת חדשה ועדיין יש לך זמן חסד לשנות תדמיתך בבית הספר, שכן אם היא תקובע, יהיה לך הרבה יותר קשה בהמשך להעלים אותה רק בכוח רצונך. שבי קצת עם עצמך, נסי להסתכל על עצמך בצורה אוביקטיבית. מה היית כן רוצה שיקרה בחיים שלך? היית רוצה חברות ולא רק חברים? היית רוצה למצוא ידיד אחד, חבר אחד רציני ולא שמונה שיסתובבו מסביבך? את כן אוהבת את תשומת הלב של חברת בנים מסביבך? קבלי את ההחלטות שלך, ועמדי מאחוריהן. בתור התחלה, אני הייתי מנסה למצוא חברה או שתיים, בלי קשר למעגלים הסגורים והפתוחים של הבנות, כדי בכל זאת לגוון את נושאי השיחה ורמתה... מתני במקצת את התנהלותך, לא שאני מתכוונת שעלייך להתחיל להתלבש בצניעות וללכת לשיעורי גמרא בשעותייך הפנויות, אבל הצניעי הליכותייך - וזה לצערי אני אומרת, אולי ירגיע את הנשמות הטהורות. חבל לי שאת מתמודדת עם רוע כזה, ושעלייך להתחפש, ולו לזמן קצר, כדי להרגיע את המהומה, אבל אם זה באמת מפריע לך כמו שזה נשמע, אין לך ברירה אחרת. כמובן שיכול להיות ששומדבר מזה לא יעזור, אבל לפחות ניסית. קחי בחשבון שייתכן שבעוד שבוע שבועיים השמועות ימצאו קרבן חדש, ואז תהיי חופשיה לדרכך, אבל הבחירה שלך במי הם חברייך, מה את עושה איתם, והאם אכפת לך או לא מדעתם של אנשים אחרים - היא הבחירה שלך בלבד.

zimes

New member
עצוב לי לקרוא את

"מתני במקצת את התנהלותך" לא כי זו לא עצה טובה, אלה כי מסריח המצב הו אדם צריך להתנהג לא כמו שנוח לו בגלל מה שחושבים עליו. יותר כיף לך עם בנים מאשר עם בנות? יופי! חיי כמו שטוב לך. יגיע היום, ותמצאי גם חברות נפש. ולגבי המרננים - מה אכפת לך? החבר שלך מאמין לך? החברים שלך, הבנים, מכירים אותך, ויודעים מי ומה את? טוב. ונקודה אחרת לגמרי - יתכן, שאת החשש שלך "להתחיל" עם בנות - להתחבר אתן, מפרשות אלה כסנוביות. אין להן מושג מה עובר עליך, כמה שאת לא יודעת לפתוח בשיחה, והן חושבות שאת לא פותחת בשיחה כי "לא נאה לך". אם את כן רוצה חברות בנות, אולי פשוט תפני למישהי - את יכולה לעשות את זה על רקע לימודים: לשאול על חומר, להציע סיכום שיש לך במקרה, אולי ליזום משהו בכתה - לארגן איזה עורב, לארגן טיול. העיקר שתהיי שלמה עם עצמך.

כן התחברתי עם הבנות...

אבל איך נגיד את זה,לא ממש מעניין לי איתם,מדברות והכל,אבל לא ממש יותר מזה... פשוט עם בנים יותר מעניין... הבנות מדברות על הבן הזה והבן הזה ואין לי מושג מי אלה ועל מי הן מדברות... עכשיו שיש לי חבר.. נראה מה יהיה!

וכמו שאמרתי

גם לי היה עצוב להגיד את זה, אבל אם צריך לשחק את המשחק כדי למנוע מהשמועות להתפשט ואולי אז להתחיל להסתדר בבית הספר החדש - אולי זה מה שיעצור את כדור השלג הזה. ובאמת, אולי חברותייך לכיתה מרגישות מאוימות בגללך (היות והבנים מחבבים אותך בעליל), והיה אולי רצוי להראות להם שהשד(ה) אינה נוראה כל כך. והערה לגבי הודעתך שנמצאת מעליי, זה שיש לך חבר לא אמור לפתור את הבעיה, בטח שלא באופן קבוע. הבעיה אמורה להפתר בין אם את לבד או בקשר. אל תברחי לתוך קשר כדי למנוע את התפשטות השמועות או להתחמק מליצור חברות חדשות. בלי קשר לאהבה החדשה בחייך, נסי ליצור קשרים שאינם מבוססים רק על המין הגברי, זה יעזור לך בהמשך ומן הסתם יוסיף אפילו משהו קטן לחייך.

למעלה