שלום...

שלום...

יש לי שאלה לפני שבועיים בערך ראיתי תוכני בערוץ שמונה שבתוכנית הראו מישהו שמתעורר בלילה ויש לו "התקפות" או שהוא רואה דברים שלא באמת נמצאים שם (או שכן) ובבוקר הוא לא זוכר כלום מה זה לדעתכם? יש פה מישהו שראה תתוכנית?לא ראיתי עד הסוף אז לא ממש הבנתי.. ועוד שאלה ... מישהו יכול להסביר לי מה זה בעצם בית רדוף רוחות מה גורם לרוחות לרדוף מקום\בית כלשהו? ובכלל מה זה רוחות? והאם התמונה הזאת אמיתי לדעתכם יש לי הרבה כאלה...

תשובות

1. גברת זקנה, היה לנו כאן שרשור בפורום על זה לפני כמה זמן, דפדפי כמה דפים אחורה. 2. רוחות יכולות לרדוף אדם או מקום כי הם רוצות לזהכיר משהו או לגרום למישהו להבין משהו.

רוב הרוחות שרודפות בית נמצאות שם גם

בגלל טראומה מסויימת שהן עברו או שהן פשוט כלואות בבית או קשורות למשהו שיש בו, למשל פעם הייתי אצל חברה שלי ופתאום שמענו צחקוקי ילדים, חשבנו שזה השכנים ממול או משהו אז נסרו הדלתות בית אחת אחרי השניה ויש לה בית ענקי, ואחכ גם האורות כבו והבנו שיש רוחות שמשחקות איתנו וכשעשינו סיאנס בבית הבנושאלה שני ילדים בשם עידן ואיתן שפשוט היו ממש ילדודס כשהם נפטרו והם אמרו שהרבה זמן הם לא שיחקו והם רוצים להשתעשע.. כל אחד והטירוף שלו... ואגב גם היה לי סיאנס שבו עלתה רוח מתקופת סדום ועמורה שעברה קרובת ל800 גלגולים והוא נורא אהב לשחק אמת או חובה עם מצית שהוא מסובב ושאל כל מיני שאלות על דובי גל וכאלה, משהו הזוי לחלוטין ועם אותה הרוח שיחקנו גם סיגריה זונה ותתפלאו אבל הכוס התמלאה עשן ואז הוא סיפר לנו שהוא נורא התגעגע לעשן של סיגריות ושפעם הוא היה מעשן

1337hAx0r

New member
תשובות

יש הרבה תוכניות מהסוג הזה בערוץ 8(על רוחות רפאים),חלקן הזויות לחלוטין ולא שוות התייחסות,התוכנית שראית היא כנראה על הפרעות שינה למיניהן. לפי כל המחקרים המדעיים,וחקירת אלפי בתים שנחשבים רדופים על ידי קבוצה של מדענים מומחים מבריטניה ,לא העלתה דבר,הרוחות מסרבות להצטלם,כמעט בכל הבתים הנחשבים כרדופים נמצאו רמות גבוהות מאד של קרינה אלקטרומגנטית המשפיעה על המוח ,בין אם בבית יש חיווט גרוע שפולט את הקרינה,ובין עם בית ישן (לפני החשמל) שבסיסו עשוי מחומרים כמו שיש שבשינוי תמפרטורה(במיוחד בלילה) פולט קרינה מסויימת. עשו ניסוי שחיברו לאנשים אלקטרודות למוח ועשו סימולציה של קרינה אלקטרומגנטית גבוהה והאנשים התחילו לחוש ישר שהם לא לבד שיש רוחות רפאים,ישו ,או סתם הרגשה מוזרה, (כל אחד הסביר את התופעה באמונה שלו) התמונה שהבאת מזוייפת,אפשר לראות איך התמונות של האנשים הולבשו בצורה חובבנית למדי ולא מתאימים לשאר התמונה,אם תחפשי טוב תמצאי זיופים יותר מקצועיים של מה שמכונה רוחות רפאים.

למעלה