שלום

gingerie23

New member
שלום

סיימתי בקיץ תואר בכלכלה ומנה"ע. אני ממש לא סגורה על הכיוון שאני רוצה להיכנס אליו מבחינת קריירה, אני מנסה להתקבל לתפקידים שונים כמו כלכלנית מתחילה, אנליסטית מתחילה, Back office כספים וכו' אבל האמת שאני לא בטוחה בכלל שזה משהו שבאמת מעניין אותי כי אין לי ניסיון בזה וכמובן שהתואר לא לימד אותי שום דבר פרקטי.
אני מתלבטת אולי ללכת יותר לכיוון של הטמעת מערכות, זה נשמע לי משהו מעניין, רק השאלה היא אם מעסיקים בכלל יסתכלו לכיוון שלי בגלל שיש לי תואר בכלכלה ומנה"ע ולא תואר שקשור למחשבים..
אז אני כרגע חושבת אולי לעשות קורס של SAP או PRIORITY.. מישהו יודע אולי לעזור לי בנושא?

YuvalGivon

New member
חייבת ברור עם עצמך

שלום,
לא נראה שמישהוא יכול להחליט בשבילך מה מעניין.
ממליץ לעשות ברור עם עצמך
.הבעיה שכל מיני מחשבות מבלבלות אותך (את כולנו) האם זה יעניין אותי ,האם זה מתאים לי האם אני יכולה ללכת לכיוון מחשבים עם תואר בהנ"ע ... ואולי עוד דברים .
&nbsp
אז לכן שימי בצד את כל המחשבות.תשאלי את עצמך בצורה סטרילית מה היית רוצה לעשות ? באמת. בהנחה שהכל אפשרי.
תבדקי מה את אוהבת לעשות.מה אהבת לעשות.
&nbsp
יתכן שלא תדעי ואז יש לך שתי אפשרויות :
לנסות וללמוד מהניסיון .לא כולם יכולים לצפות מראש לגבי הקריירה שלהם או לעבוד עם מאמן ולמפות את האישיות שלך ואת התעסוקה שתתאים לך.
&nbsp
בהצלחה,יובל

gingerie23

New member
אני באמת לא יודעת

העניין הוא שבינתיים אני מנסה להתקבל לעבודות התחלתיות וזה ממש קשה, כמעט שלא חוזרים אליי וככה אין לי בכלל מצב שאני מגיעה למצב שאני מנסה להבין אם זה מעניין אותי או לא.. חשבתי שאולי קורס כזה יוכל לתת לי איזשהו יתרון.

לעבוד עם מאמן עולה כסף, מה שקצת בעייתי עכשיו כי אני לא עובדת.

YuvalGivon

New member
יש לי רעיון

צריך להבין מה זה אומר שזה קשה להתקבל לעבודות התחלתיות אבל גם כאן צריך לעשות זאת בצורה רצינית ועקבית עם ידיעה ברורה מה את רוצה. בדרך כלל למצוא עבודה זה לוקח כמה חודשים.
&nbsp
הרעיון הוא להתרכז בחיפוש עבודה בידיעה שזה לא משאת נפשך.משהו בתחום שקרוב למה שאת רוצה לעסוק בו או שעסקת בו.ממש להפוך את זה לפרויקט.אבל.. להגדיר מראש מה את מחפשת !! להשקיע בזה כל יום.לדבר עם אנשים.לעשות מחקר באינטרנט.לא רק לשלוח קו"ח. כשתגיעי לנקודה של שאת מרגישה שאת יכולה להתחיל נהל את החיים שלך תקחי מאמן.אני אומר את זה מהלב. (כמובן מאמן טוב )
&nbsp
יובל

gingerie23

New member
ההגדרה שלי

למה שאני מחפשת מאוד רחבה כי אני פשוט מחפשת משהו שיתן לי ניסיון והתנסות בתחום.. אני כן שולחת לתפקידים ספציפיים (כלכלן/אנליסט מתחיל) אבל מהמשרות האלה לא חוזרים אליי בכלל.. אני נמצאת במצב ביניים וזה משגע אותי.
אני עושה מחקר באינטרנט וזה רק מבלבל אותי יותר.. אני חוזרת לאותו הרעיון של לקחת איזשהו קורס של מערכות מידע ואז אני יורדת מזה כי כשאני נמצאת באתרי חיפוש עבודה כולם דורשים ניסיון..
אני יודעת שלוקח זמן למצוא עבודה, אבל בינתיים אני תלויה באוויר.. אני מחפשת גם עבודות זמניות רק כדי להעסיק את עצמי.

YuvalGivon

New member
בהצלחה

בישקול דעת והתמדה את תצליחי .
תצטרכי כנראה עזרה

למעלה