שלום

עופר ב.ה

New member
שלום

אז קודם כל באתי בשביל להיפרד, כי מחר אני מתגייס (לא נורא, טירונות 02). אבל זה פחות רלוונטי, כי בתקופה שהייתי בנוער מרצ... הו, בתקופה שהייתי בנוער מרצ... לא היה אינטרנט, גבעת חביבה היתה מוקפת ביצות, ובשביל להגיע למרכז הייתי צריך לשכור גמל.
אז לא רבים בנוער מכירים אותי. למעשה, באתי לספר לכם שהתכתשות הלורדים והטושים, שפרצה לפני מספר חודשים בפורום תרבות עברית על אש קטנה, התפרצה שוב במלוא עוזה. התפתחו גרורות בפורומים כמו עשרים פלוס, שלושים פלוס, תקוות גדולות, תלונות וקיטורים, וחלומות. השאלה גם נכנסה לסקר הפורום, וכולכם מוזמנים להצביע ולהשפיע - טוש זה הדק! לורד זה העבה!

tali_le

New member
../images/Emo26.gif זהירות!! ../images/Emo36.gif

הקישור כאן הוא כבר הצבעה לסקר לתשובה שלורד הוא הדק וטוש הוא העבה לא איכפת לי מה התשובה אבל אם אתם לא אוהבים את התשובה הזו אז הנה לינק לסקר בלי תשובה מסומנת מראש... טלי

בושה!!!

אמנם התשובה שטושטוש קישר אליה היא התשובה הנכונה, אך מניעת חופש הבחירה מאנשי הפורום גובלת בדיקטטורה! אני קורא להפיכה צבאית ולחיסול כל הטושטושים באשר הם. בשאלה כה גורלית אסור לקבוע את התוצאות מראש. בדם ואש את טושטוש נגרש!!! מאור

Carl Freeborne

New member
לורד עבה, טוש דק.

לורד הוא העבה.... הטושים העבים. הטוש הרגיל הוא דק....חבל על הויכוח בכלל.

Neta558

New member
מאור, לא הכרתי בך צד ירושמלי!

אל תגיד לי שאתה באמת מאמין לטענות חסרות הבסיס, שלורד הוא הדק וטוש הוא העבה? (אבל כמובן שזה בכלל לא העובי, זה הסוג...)

זה בכלל באשקלונית מדוברת...

(כן, כן, אותה שפה שכל מילה שניה בה היא: אהמ, שכחתי!) לורד הוא הדק, טוש הוא העבה! ישנה גם טענה חסרת ביסוס לחלוטין שמדובר בבסיס החומר שמשומש לדיו שלהם (מים או אלכוהול). ואפילו טענה יותר הזויה שמדובר במילים נרדפות לחלוטין!

הגינגי

New member
טושטוש ירושלים הקדושה איתך!

למרות שאני בעד עקרונות דמוקרטים, לכל דבר יש גבול ובעניין של טושים ולורדים כל תחבולה וטסיס יתקבלו בברכה למרות שגם אם לא נשתמש בטכסיסים כולם יידעו ש: טוש זה עבה לורד זה דק

ימיממה

New member
ממש לא

זה כל כך ברור שהטוש זה הדק מבינהם זה דבר כל כך בסיסי [חוץ מלירושלמים] משום מה...

pelegs

New member
טוב יכול להיות דק, לורד חייב להיות

עבה. מכאן אני למדים ש: טוש - דק(או יכול להיות כזה) לורד - עבה(חייב להיות כזה). ולכן, ב2/3 מהמצבים הטוש הוא הדק והלורד הוא העבה.

למעלה