שלום

שלום

אני בהלם שהעלתי זאת בדעתי אך אני חושד שאני א-מיני,אני בן 23 חייל משוחרר ומתחיל ללמוד באוקטובר ועובד כרגע בבית מלון. לא חווה כמעט משיכה פיזית,כשאני מאונן [לא רואה כרגע איך לנסח בצורה יותר נורמלית] אני לא רואה סרטוני פורנו וחושב על דברים הזויים שאפילו כאן אני מתבייש לרשום.יש לי חוסר בטחון עצמי ורתיעה ממגע [לא קיצונית],אך יש לי חברים וקשרים חברתיים[לפני הצבא בקושי היו לי חברים מה שהשתנה מאד בזמן הצבא].אבל לדוגמה כשאני הולך עם חברים לדוגמה והם מסתכלים על מישהי ומתארים כמה היא כ****,אני לא חווה כלל תחושת משיכה והזדהות.בנוסף לכך הייתי עם חברים במועדון חשפנות,הזמנתי ריקוד,מישהי רקדה עליי וכלל לא חוויתי גירוי מיני,כשבמקביל תחושות של חוסר בטחון עצמי מציפות אותי,כמובן ששיקרתי להם שנהנתי. אני לא יודע אם הבעייה אי א-מינית או חוסר בטחון עצמי ומופנמות.

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא לפורום

אנחנו לא יכולים לאבחן אותך וגם לא מתיימרים לעשות את זה. מה שכן, אנחנו יכולים לכוון אותך ולעזור בתשובות מסוימות. אנסה קצת לעזור במה שאוכל.
קודם כל, המיניות שלך היא חלק ממך ואין לך מה להתבייש בה. נכון, אנחנו לא כותבים כאן פירוט מיני אישי, אבל התמונה הכללית די ברורה. אין לך משיכה מינית כלפי אחרים/ות ויש לך רתיעה ממגע שזה בסדר.
אם קראת קצת על א-מיניות, כאן בפורום או דרך AVEN שיש בו הגדרות ותשובות ראשוניות לשאלות, תוכל לדעת אם אתה נמצא על הסקאלה הא-מינית או שאולי לא.
איך תדע? תראה מה אתה מרגיש במיניות שלך. האם אתה נמשך לאחרים/ות רומנטית, או שבכלל לא, האם אתה נרתע מכל מגע, או רק נרתע ממיניות זוגית, או שאתה קצת מכל דבר, גם זה יכול להיות.
כמו שאנחנו מזכירים כאן תמיד, א-מיניות היא לא מיקשה אחת ולא כל הא-מיניים דומים ושווים ולכן א-מיניות היא סקאלה. אתה יכול למצוא את עצמך בצד מסוים של הסקאלה, להרגיש א-מיני ולחוות מיניות מסוימת (עצמית, נגיד).
לא הכל אפשר ללמוד בפעם אחת, אבל עשית צעדים ראשונים וזה חשוב. קצת קשה להגדיר על רגל אחת ואם אתה רוצה הכוונה יותר ממוקדת, אני ממליץ לך לקרוא כאן: [URL]http://www.asexuality.org/home/[/URL]

כמו כן, תוכל לקרוא בקישורים של הפורום, מאמרים וכתבות שיש כאן, להשתתף בדיוני הפורום ולראות גם מה אחרים כותבים כאן באופן כללי. ככל שתקרא ותראה מהי א-מיניות, כך תוכל לדעת האם אתה א-מיני והאם אתה מרגיש א-מיני. אנחנו כאן ונשמח לעזור בכל עת, בהצלחה

תודה על התשובה

הצורת חשיבה שלנו ושל בני אדם באופן כללי היא מאד מורכבת ודברים הרבה פעמים הם לא חד משמעיים,אני באופן כללי מתקשה בתחום ההיכרויות בגלל נושא של חוסר בטחון עצמי וביישנות,אך אנסה להתקדם בנושא הזה ללא קשר ואשתדל בנתיים להרפות מההתעסקות בשאלה האם אני א-מיני או לא.יש לציין כי אני לפעמים כן חווה גירוי מיני אבל בשיעור מופחת בהרבה מהממוצע כמו שציינתי בהודעתי הראשונה.

נושא לא קשור יש משהו שנקרא אי- מיני שזה נושא בתחום הכלכלה בבורסה שעוסק במסחר ממונף בחוזים עתידיים עד מדדים,מקור השם הוא מאנגלית e-mini

k500

Active member
מנהל
ועדיין, אני ממליץ לך לקרוא

אתה רשאי לעשות כרצונך, אבל יכול להיות שתקבל כמה תשובות או כיוונים חדשים.
בכל מקרה אנחנו כאן ונשמח לקבל אותך כמו שאתה בכל עת

מקמיקא

New member
אוי, ההזדהות...

הרבה זמן לא כתבתי, אז גם הרבה זמן לא יצא לי להזדהות עם דברים כאלה שמישהו אומר, אז תודה לך, ודע לך שאתה לא לבד

&nbsp
אני אישית גם חוויתי ספציפית את החוויה של ריקוד במועדון חשפנות, ואני יודע בדיוק על מה אתה מדבר.
&nbsp
אני לא חושב שבטחון עצמי או מופנמות הן הבעיה שלך. יש הרבה אנשים מופנמים או עם בטחון עצמי נמוך שכל היום עסוקים בשאלה של איך להשיג סקס (אני בטוח שאתה מכיר אחד או שניים כאלה). אם אתה לא מעוניין בסקס, אתה לא מעוניין בסקס. אם אתה מעוניין במערכת יחסים ללא סקס, זה מה שאתה צריך לחפש לעצמך. אם אתה עוד רוצה להתנסות, ולבדוק את הגבולות שלך - גם זה בסדר. מה שחשוב זה שתזכור שכל תשובה היא נכונה, ותמצא מה שטוב לך

למעלה