שלום!~!

שלום!~!

אנחנו ואלרי וג´יי ג´יי... מי שזוכר את טאי בת מפורומים של יויו? זאת אני!!
!! ועכשיו אני עם אחי (הקרציה...) טוב אז מה קורה? אני עכשיו כותבת טיפה בגלל אמא שלי, טוב בכל אופן, אני מקווה שאני אבוא לכאן (עם השיכנועים של נייקו) ונייקו אמרה לי שסטטה כאן, והילה, ומי עוד? טוב אני מקווה שאתן זוכרות אותי ואלרי נ.ב. תכירו את אחי הקציהL: ג´יי ג´יי!!
הוא אוהב את מימי ובלה בלה בלה... יש הכל בכרטיס

Digi Lista

New member
ברוכים הבאים!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אכן אני זוכרת טאי בת שנקרתה גם ואלרי והיא הייתה חברה של נייקו...אני סטטה ואני שמחה שהצטרפתם לפורום ומקווה שתשתלבו מהר, תיהנו ותרגישו כאן כמו ב
!

יאקומו

New member
ברוכים הבאים!

אני לא מיויו (רק מתפוז...
) הלוואי וידעתי על יויו בכלל... טוב, אז... ברוכים הבאים!

Snake Bandage

New member
ברוכים הבאים!

מקווה שתהנו בפורום! אני אף פעם לא הייתי בפורום של יויו, אז אני לא ממש מכירה אתכם, אבל אני אכיר אתכם בקרוב. בינתיים, תכירו אותי! אני שי, אחת משני המספיילרים הרשמיים של הפורום, בעלת דמיון מפותח יתר על המידה ואובססיה סופנית לארוקנימון ומומימון. וכמו שאמרתי קודם, אני מברכת אתכם ומקווה שתהנו בפורום! ^^

ברוכים הבאים!!!

אני ממש מקווה שתהנו פה אני לא מיויו {לצערי הרב!!} אז אני אשמח להכיר אותכם ואני מקווה שגם הפיצולים שלי ישמחו.. דמהדווימון:אני לא... **מרביצה לדמהדווימון בראש** יש לו עוד קצת יצר רשעות אבל הוא בסדר חוץ מזה אני מחנכת אותו אז הוא יהיה ילד טוב!! הנרי:אולי תציגי גם אותנו.. טוב,טוב הנה יש פה גם את הנרי,ריקה,ריו,טרירמון,ריינמון,סייברדראמון רק שהם לא מדברים הרבה אז ככה שאתם לא צריכים להכיר אותם וכמובן שיש עוד כמה פיצולי אישיות אבל זה לא משנה עכשיו..

niiko

New member
הי ואלריה!! מה מצב?

אני מקווה שתכנסי לכאן (טוב אני רשמתי רשמתי אותך אני גם אזכיר לך להכנס!!
)

נייקו!!

אני יודעת שזה לא קשור אבל את ממשיכה את הפיק על שני??? ותשלחי לי את האיימל\אייסיקיו שלך כל דבר כי אני חייבת להראות לך משהו שעשיתי...

אהבתי!!

היא יפה... אגב אני מקווה שמחסום הכתיבה יעבור לך מהר...וחוץ מזה את תמיד יכולה לכתוב מה קורה להם בלילה כלומר הם הלכו לישון זה לא אמר שהם ישנים תחשבי על זה!!!

Digi Lista

New member
איזו שני מצחיקה!../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

היא תיכנס עוד כמה שניות לגלריה, וזה הזמן להזכיר שאני יותר מאשמח אם עוד חברים שיודעים לצייר ולעצב(מה שאומר לא אני...)ינסו ליצור את שני ושאר העולם...וגם סתם ציורים אחרים...מזמן לא ציירו כאן משהו...אני רוצה לראות שהפורום לא יבש!!!(ולמרות התלונות אני באמת מוכנה להתאמץ ולהשקיע הרבה עם יד שעדיין שורפת ועם
ו
...)

Digi Lista

New member
מיויו או לא מיויו...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

העיקר שאתם כאן!!!
אהבתי את ההכרות שלכם" אני מהמספויילרים הרשמיים של הפורום, דמידווימון ויצר הרשעות שלו..."

חחחחחחח..

אבל זאת האמת את יכולה לשאול אותו אין יום שהוא לא מנדנד לי שהוא יחזור להיות רע...אם רק תהיה לו הזדמנות למזלי היום הייתי בקושי בבית אז לא שמעתי את הנידנודים שלו אבל בכל מקרה אין כמוהו הוא חמוד!! אגב ליסטה תמשיכי את הפיק על שני בגלל שלנייקו יש מחסום כתיבה ועד שהוא יפתח לה...

Digi Lista

New member
אני אשסה בו את אימפסטטנמון!!!

נראה אותו נגדנו!!!(אני לא הייתי מציעה לדבר על מה שיקרה אם נפסיד...אז אנחנו לא נפסיד!...
)... אני אמשיך את הפיק על שני...(במילא אני רק חוטפת קיטונות של תלונות, זה יסיח את דעתי...את אומרת שעכשיו הם הלכו לישון?...חכי הם עומדים להתעורר...)

0.0

דמהדווימון כדאי לך לברוח או שפשוט לא תנדנד לי יותר בקשר לזה... וסטטה הם עדיין לא הלכו לישון הם בדרך אבל מה זה משנה..רק תזהרי עם הנרי!! אגב סטטה הייתי מתה להראות לכם את הציורים שלי אבל מה אני אעשה שהסורק שלי לא רוצה לפעול ונתקע כל פעם מחדש!!!

Digi Lista

New member
הצעותיי לסורק...

בעיטות,מכות,נשיכות...אבל ואני חוזרת לבל ישכח אנחנו נגד אלימות!!! בספריי המהוגנים שת מיחצנת יש פרקים המוקדשים לכול חלק בדבר הזה שנקרא "מחשב"- רק שאצלי לכולם יש שמות: ירוחם- המחשב כולו(למחשב הבא יקראו שלוימק´ה) צומבציצקי- המסך בועות פצצה- המקלדת זרובבלה-המדפסת(לישנה קראו לבנה) אפריים סנה- העכבר חזיהו מלכישוע- הסורק (אני עושה הכול כדי לקבל הודעת פיטורים...
) תצרפי בבקשה את הפיק של שני ואני אמשיך אותו,אם אני אצליח להשתלט על כול הדמויות(באמת כדאי להן שאני אצליח, אני אעשה מהן אפס אם לא...), אני אזהר על הנרי אם זה מה שביקשת(חבל,תליית על חוט תפירה והוצאות עדשות מגע בכוח נשמע מרתק...
)...

חחחחחחח...

די סטטה את הורגת אותי...מצחוק כמובן..ואל תדאגי הסורק שלי כבר ייפעל יש לי רעיונות והנה הפיק...

למעלה