שלום

Inbalskl

New member
שלום

הי..יש לי שאלה אני אמנם רק בתחילת קשר עם איזה בחור אך זה בחור שיצאתי לפני כחמש שנים והיינו כשלושה חודשים ביחד.
אך כיום אני בת 24 והקשר קצת שונה ושנינו התבגרנו הוא משקיע בי הרבה וטוען שאני לא משקיע מספיק בקשר.
מישהו יכול לתת לי עצות איך להשקיע בקשר זוגי ואיך לתת בחזרה את מה שנותנים לי? רוב מערכות יחסים שלי היו על סטוצ'ים וגם אני מנסה לעבוד עצמי כי קצת קשה לי להאמין שבנאדם מוכן להשקיע בי ובאמת רוצה אותי. (הוא אומר זאת כל הזמן).
אני רק רוצה לחשוב חיובי וכן לנסות לפתח את הקשר. כי אם פעם היה טוב אז למה שבפעם השניה לא יהיה?

נוסעת27

New member
חמש שנים זה הרבה זמן

ומה שהיה טוב לפני 5 שנים בגיל 19 לא בהכרח יהיה טוב בגיל 24, הפערים הנפשיים הם עצומים. אתם אנשים אחרים היום.
דבר שני, השקעה צריכה לבוא בכיף ומהלב, יש השקעה יום יומית (להתקשר או לסמס דברים חמודים, להתעניין בו ואיך עבר היום וכו') ויש השקעות מעבר לזה- להזמין אותו לארוחה או לסרט, להכין לו פיקניק, להציע שתעשו כל מני דברים כמו לנסוע לצימר או לטייל או לנופש וכו'. כמובן שהשקעה זה מורגש בכל, איך את נוגעת בו, אם את מחבקת ומלטפת, אם את חמה אליו, אם את מקדישה לו זמן אמיתי ואיכותי של שיחה ושל מגע. איך את מסתכלת עליו... זה לא דברים שאת צריכה רשימת מכולת ואז לעשות וי שהנה עשית, זה צריך לבוא ממך ומרצון לעשות לו טוב. אל תשבי רגל על רגל כי נשמע שהבחור הזה צריך ממך יותר ואם לא תשקיעי הוא יברח..

מריוס זכריה

Member
מנהל
"להשקיע בקשר" זה כמו דיאטה

דיאטה מתחילים במרץ, אוכלים רק מלפפונים במשך ארבעה ימים, אבל אחרי שבוע או שניים זה מתפוגג.
אם את לא טיפוס שמשקיע בזוגיות, שום טיפ שיתנו לך פה לא יחזיק יותר מכמה ימים.
אני מציע שתגידי לו: אני זה אני, ואם אתה אוהב אותי כמו שאני, נהדר. אני לא יכולה להשתנות בהזמנה.

turangaleela1

New member
זאת שאלה שאת צריכה לשאול אותו

שהוא יגיד מה הוא מצפה, את תגידי מה את מסוגלת ותמצאו את המקום איפשהו באמצע.

Inbalskl

New member
..

אני מסכימה עם כל מילה ומילה שרשמתם פה.. וגם שאלתי אותו למה הוא אמר את מה שהוא אמר. הוא אמר לי שהוא חוזר במה שהוא אמר.
אבל עדיין אני צריכה לעבוד על עצמי יותר.

למעלה