שלום!

עידו2014

New member
שלום!

חדש כאן. בן 38 נשוי 4 שנים עם ילדה. כבר זמן רב חי עם אישתי בצורה מאד לא מאושרת, פשוט לא אוהב אותה. שנינו אנשים אטרקטיבים ומאד מצליחים אבל אהבה גדולה אף פעם לא הייתה ביננו. היו המון דברים טובים אחרים ותמיד תקווה שיום אחד גם האהבה תתפרץ, שכן הכל היה כל כך נכון ובסדר, אך משום מה הדברים זרמו דווקא לכיוון השני. המשיכה נהפכה לדחייה, והקצת אהבה שהייתה נהפכה לחוסר הערכה, חוסר סובלנות וחוסר רצון להמשיך הלאה ביחד. אני מגלה מיום ליום שפשוט בחרתי את האשה הכי לא נכונה עבורי. אולי היה זה הלחץ החברתי מסביב שדחף אותנו להתחתן ולחיות כמו כולם, אולי אלף דברים אחרים. מה שבטוח הוא שחטאנו בהמון טפשות ובעיקר בחוסר אחריות. הכל כל כך טוב בחיי. החל מקריירה, המשפחה מסביב, חברים ומה לא. אני פשוט מרגיש כבר הרבה זמן שאני חייב לעזוב אותה על מנת להצליח למצות את חיי. להנות מהם. להתעורר בבוקר עם שמחה כלשהיא בלב. לשוב להיות הבן אדם שהייתי ולא להיגרר כל היום לריבים וויכוחים שהיא יוזמת.
חושש מאד מלעשות את הצעד ולהתגרש. הנושא כבר עלה המון פעמים ביננו לאחרונה אך שנינו מהססים מלעשות משהו בנדון על אף שברור לנו שזהו הצעד הנכון עבורנו. לא ניתן להמשיך כך יותר אך מנגד הסטטוס הזה של גרוש עם ילדה נראה ונשמע כל כך רחוק ממני. החיים החדשים שמצפים לי לאחר הגירושים מעט משתקים אותי מלעשות צעד ולהתקדם. הריחוק שייכפה עלי מהילדה האהובה כל כך שלי והחיים במשפחה מפורקת שאני גוזר עליה מניח שזו תחושה די מוכרת למי שעבר כבר את התהליך הנ"ל ולכן כותב לכם. אשמח לשמוע מניסיונכם ואולי אפילו לקבל כמה עצות מעשיות.

ye44

New member
אם לא אוהבים

אז נפרדים,אתם פשוט מבזבזים את הזמן ואת החיים שלכם,הפרידה לא
אמורה להרחיק את הבת שלך ממך,אתה יכול לבקש משמורת משותפת

ואתה יכול לראות אותה כמו כל האבות הגרושים פעמיים בשבוע וכל שבת שנייה,תשלום המזונות לא יהיה כל כך גבוה כי יש לך בת אחת לרוב

זה 1500-2000 ש"ח לחודש פלוס הוצאות רפואיות חוגים וכו',בתור אחד
שסובל בחייו אז שום דבר לא צריך לעצור בעדך,נהפוך הוא חייך יהיו

הרבה יותר כייפים ללא שום מחויבויות ומועקות ותעזוב אותך מססמאות
של אני גוזר על ביתי משפחה מפורקת,כל ילד שלישי במדינה הזאת

בן להורים גרושים,אל תדאג לילדים הם מסתגלים מהר מאד לחיים
ונהנים מכל העולמות .אל תשכח גיסנו חיים פעם אחת, תחייה למען

עצמך ותהנה מחייך אנחנו לא אמורים לסבול לא בשביל ילדים ולא בשביל
אף אחד,שאתה מאושר כולם מסביבך יהיו מאושרים

תומורי

New member
אכן החלטה קשה

היי.
אני עברתי תהליך דומה לשלך עם הרבה התלבטויות שנמשכו לאורך שנים. לפני כמעט שנה הצעתי לאישתי שנפרד, וכך היה. לא אגיד לך שזה קל ואני עדיין מתמודד עם זה יום יום. אני לא מתכנן לחזור אחורה למה שהיה למרות כל הקשיים. יש בדידות, יש את התא המשפחתי שמתפרק. ולמרות שאני רואה את הילדים כל שני וחמישי וסופשבוע שני, עדיין יש מחיר של ריחוק מסויים, במיוחד אם אתה זה שיוצא מהבית, כמו שהיה אצלי. ישנם גם יתרונות, אתה מקבל אוטונומיה על החיים שלך והזדמנות להתחיל דברים חדשים בחיים. שני דברים אני רוצה להגיד לך: האחד, תהיה שלם עם עצמך, מה שלא תחליט, במיוחד עם אתה מחליט להתגרש. זה לא קל להגיע לנקודה הזאת שאתה שלם עם עצמך, אבל זה הכרחי. הדבר השני, שתף אנשים בתהליך הזה שאתה עובר. משפחה, חברים, טיפול (אני הלכתי לטיפול "זוגי" לבד אחרי שקיבלתי את ההחלטה והמשכתי איתו עד שיצאתי מהבית וזה מ-א-ו-ד עזר). אם תרצה לדבר יותר באריכות, אשמח - שלח מסר לפרטי.
מאחל לך כל טוב!

בניגוד לכל הנ"ל

אני ממליץ לך לעשות הכל בכדי לנסות לתקן.
תפסיק לזיין מהצד, ולך איתה לטיפול או לחצי שנה בקריביים (זה יעלה לך הרבה פחות מעו"ד) ותנסו לעבוד על הזוגיות.

אדם888

New member
תחשוב טוב!!!!!!!!!!

תחשוב גם איך יראו החיים שלך אחרי........
ואז תשווה מה עדיף.............

לדעתי,אם לא טוב לכם עדיף להיפרד כידידים

ולא לחכות חלילה שתהפכו לאויבים. ובקשר לילדה, תמיד תוכל להיות בקשר איתה. אתה לא מתגרש מהילדה.

למעלה