שלום.

seafox

New member
שלום.

אני בעיקרון חדש פה ויש לי שאלה שמעניינת אותי. ייתכן שהיא נשאלה כבר באיזה סקר או משהו כזה ואם ההודעה הזאת תימחק אני אבין. השאלה שלי היא מהו הנושא שמעניין אותכם בשנות השישים? אותי למשל מענין הרעיון של הרוקנרול בשיא התפתחותו.

גלי®

New member
שלום - שלום ... למה למחוק שאלה ?

אם היא היתה נשאלת בעבר ,לכל היותר היינו מפנים אותך לשרשור הקודם שעסק בה ... אותי שנות השישים מרתקות , פשוט מכיון שהן היוו בסיס ראשוני לכל מיני דברים , רוקנרול הוא רק אחד מהם ...התנועה לשחרור האישה , פציפיזם , מודעות לשונה וכן הלאה , כולן התחילו אז... אהההה , כמעט שכחתי ... קבל
ו
לברכת "ברוך הבא!" ...

TheDUKE

New member
שלום שלום...

אומנם את הרוקנרול פיתחו בשנות החמישים, אבל הוא התפתח לרוקנרול משופר.. כלומר שינו אותו טיפונת (זה מורגש בזפלין עם השילוב הבלוזי שלהם). אני אוהב בסיקסטיז את התנועה למען שלום עולמי.. ילדי הפרחים וכו´ כמובן שאת המוסיקה!!!!

שלום לך ../images/Emo13.gif

אותי בשנות השישים מקסימה העובדה שכל הדברים שעד אז נדחקו בחברתינו השמרנית לצד,כנושא שלא קיים ולא מדברים עליו-פרצו החוצה,ושהיתה לגיטימציה לאנשים להודות בעובדות שעד אז היו הופכות אותם לחריגים מפלצתיים בחברה. כך נולדה חברה יותר טובה. אין פלא שבתקופה כה פוריה,שהיה עם מי להלחם על שלך,שלא התביישת יותר במטרותיך,לא התביישת להיות יותר הומאני מן המקובל-אין פלא שהתפתחה מוסיקה כה מרטיטת אזניים ומשגעת,ושאפילו הבגדים היו יותר נוחים. טלטול

seafox

New member
תודה לכולכם על הברכות :) דבר ראשון.

דבר שני,תודה על ההיענות. ולגלי ולדיוק תודה על הפורום הזה שעוסק בשנים כ"כ יפות.הלוואי והייתי חי...אני רק בן 17...

seafox

New member
אגב תמיד תהיתי,

למה אף אחד לא עשה כאן פורום ביטלס... אני הייתי עושה אם הייתי יודע יותר במחשבים ולמצוא דברים שאני מחפש,כי האמת אין לי מושג...

TheDUKE

New member
אז מה שטויות אני בן 18 איש...

הכל עניין של איך אתה בוחר לחיות את החיים שלך...

seafox

New member
לצערי באילת אין כ"כ פתיחות לנושא

חוץ מ"אפרטוש" שראיתי אותה כאן.

למעלה