שלום

מייפלס

New member
שלום

יש פינת חי בהוסטל שלי שישי בה ארנבונים והשרקנים וגם תוכונים .
אני עברתי קורס טיפול בבעלי חיים שבסופו קיבלתי תעודה .

מעצבן אותי שאין דלתות כפולות ( נבנה הכלוב עם דלתות כפולות בהתחלה ופורק ) , יש דלת אחת וניילון למניעת בריחת החיות וגם כדי למנוע משבי רוח עזים . כל פינת חי ציבורית שאני מכירה שמכבדת את עצמה יש דלתות כפולות לחיות מסוימות , גם בשביל למנוע בריחה של ציפורים וגם כדי למנוע מחיות מסוכנות לברוח ולסכן את עצמם ואנשים ...

הפינת חי כבר איזה חודש + קיימת ... וברחו ממנה שני תוכונים ואחד ביום שישי האחרון ניסה לברוח , נלכד בין הניילון לדלת ובגלל שמדריך ( חובה לאחר ניסיון מר של בריחת התוכי הראשון ) לא ראה אותו ולא הבין שהוא לכוד , סגר את הדלת על התוכי והתוכי נפצע ומת ...

לאחר שלי לא מקשיבים , יש מקום שאליו אני יכולה לפנות כדי שישתנה המצב ?

כואב לי מאוד על הציפורים שמתו ... זה צער בעלי חיים !
אבל פשוט לא מקשיבים לי , המנהל אמר לי שאני והדייר השני שאחראים על פינת החי ניזהר יותר ... למה להטיל את האחריות עלינו ולהתנער מאחריות ?
הוא גם דיבר איתי על בעלי החיים באחוזים ... אנחנו נכנסים פעמיים ביום לתת אוכל ולהחליף מים לבעלי חיים ויותר לא קרה כלום לבעלי החיים מאשר קרה ... אמרתי למנהל שאני לא מוכנה שידבר איתי על יצורים חיים באחוזים .

והעו"סית חושבת שאני לא רצינית ולא אחראית ... שזו עוד הוכחה לכך ... טוב זה לא משנה ואני שמה זין על מה שחושבים עלי הצוות בהוסטל ...

חשוב לי שלחיות יהיה טוב ... ואם דברים כאלה ימשיכו לקרות שיפרקו את הכלוב ויחזירו את החיות לאיפה שהן היו בו קודם ( זאת במידה ואין איזה גורם לפנות אליו ) !

מייפלס

New member

לא מכירים מקומות שיכולים לעזור ?
אז אולי יש לכם רעיונות מה ניתן לעשות במצב הקיים כי דלת כפולה לא תהיה , כדי למנוע את בריחת החיות ?

למעלה