שלום
א א ו פ ל י ת New member 1/12/13 #6 לאמא שלי? ) היא עכשיו לידי, מרחק של אולי 5 מטר. ישנה לגמריי. אף אחד לא יכול להתגנב לאמא שלי. צ'ערת. אופ.
לאמא שלי? ) היא עכשיו לידי, מרחק של אולי 5 מטר. ישנה לגמריי. אף אחד לא יכול להתגנב לאמא שלי. צ'ערת. אופ.
א א ו פ ל י ת New member 1/12/13 #9 אה, אז תגידי חיובי. ליד דודה שלי שוכב בעלה, ועד כמה שאני יכולה לנחש, הם גם ישנים. אבל, בעלה.. במידה ומישהו ינסה להתקרב.. מאוד יצטער על הנסיון הזה. עכשיו אחותי? אופ.
אה, אז תגידי חיובי. ליד דודה שלי שוכב בעלה, ועד כמה שאני יכולה לנחש, הם גם ישנים. אבל, בעלה.. במידה ומישהו ינסה להתקרב.. מאוד יצטער על הנסיון הזה. עכשיו אחותי? אופ.
א א ו פ ל י ת New member 1/12/13 #11 זה פשוט פומית סטיה. וכבר יצא לי בפרדס לשוחח עם אנשים שהיו בעלי סטיות מסטיות שונות ומשונות, וביניהן גם זו.. אותי זה דווקא לא מפתיע. אופ.
זה פשוט פומית סטיה. וכבר יצא לי בפרדס לשוחח עם אנשים שהיו בעלי סטיות מסטיות שונות ומשונות, וביניהן גם זו.. אותי זה דווקא לא מפתיע. אופ.
נ נסחפת עם הגלים New member 1/12/13 #17 אלוהים שישמור אותי באילו סטיות נתקלתי. כאלה שלידם סימור באטס נראה כמו אבשלום קור.
נ נסחפת עם הגלים New member 1/12/13 #27 יש קומונה של מבוגרים שאוהבים ללבוש טיטולים, זה מחרמן אותם. כל חג פונה אליי במסר עבד ומציע לי את שירותי הניקיון שלו. אולי אני אשתמש בו בפסח השנה. כמובן כל ה"פילים" זואופילים, פדופילים, נקרופילים, גרנטופילים. מקלחות זהב. לא חסר לא חסר.
יש קומונה של מבוגרים שאוהבים ללבוש טיטולים, זה מחרמן אותם. כל חג פונה אליי במסר עבד ומציע לי את שירותי הניקיון שלו. אולי אני אשתמש בו בפסח השנה. כמובן כל ה"פילים" זואופילים, פדופילים, נקרופילים, גרנטופילים. מקלחות זהב. לא חסר לא חסר.