שלום!

the bra1n

New member
שלום!

how good to be home! נחמד שמישהו בירך אותי על החזרה מארצות הברית... ולשאלה: אני צריכה מידע על תחרויות או מופעים של קפיצות ראווה, עדיף אם אתם יודעים על משהו באזור הצפון, יש לכם רעיונות?

the bra1n

New member
ושוב שלום

לפני כמעט ארבע שנים רכבתי היסעור (אני חושבת שרכבתי פחות מחצי שנה) ומסיבה כלשהי הרשו לי לרכב על סוס גזעי, תעודות, הרבה מאוד מדליות והכל (גורדיתו, למי שמכיר) זה היה מוקדם בבוקר, ומסיבה משונה שכזאת, הסוס כנראה נבהל ממשהו ונעמד על רגליים אחוריות, נס שלא נפלתי... ניסיתי מאז לברר למה, וכמה, ואיך, כי היו ליד הראונד עוד כמה סוסים שלא התרגשו בכלל, ואנחנו לא ראינו כלום, מישהו אמר לי פעם שאולי זה בגלל שהוא לא הספיק לאכול, עכשיו, אני שואלת את עצמי קודם כל, איך זה הגיוני, אם היה לי שיעור בשבע בבוקר, איך זה שאלי (הבעלים) לא בא להאכיל בזמן? והאם זה בכלל הגיוני שסוס יקפוץ פתאום רק בגלל שהוא רעב? אני לא מאמינה בזה, אבל הייתי רוצה לקבל שאלה ממומחה. פיתרון אחר שהציעו לי, הוא שבגלל שרכבתי בראונד הסוס היה יותר לחוץ, גם זה לא נראה לי הגיוני, אבל החלטתי לשאול קודם. אם זה אף אחת מהסיבות האלה, למישהו יש רעיום למה זה כן? אני תוהה פתאום אם הייתי צריכה לשרשר את זה לשאלה הקודמת שלי... אבל אחרי שכתבתי את כל זה אין סיכוי שאני מתחילה מחדש, אז תסלחו לי...

תיכנס לpetnet

בפט נט יש לוח תערוכות ושם יש מידע על תחרויות תאריך מקום תיאור התחרות וכו´..... וגם בלוח אירועים למעלה בקישורים של הפורום יש לפעמים... למטה יש קישור לפט נט רעות 157389413

shaililo

New member
../images/Emo42.gifתחרות קפיצות

למי ששאל אז עוד חודש בערך יש תחרות קפיצות ראווה במשמר העמק... ואם כבר מישהו התחרה שם פעם?

יש ביום שבת בניר דוד

קפיצות ראווה,צלנצ´ זאת אומרת כולם עושים סיבוב אחד ואחר כך כולם עושים מסלול מקוצר על השעון(לפי מהירות) ואני התחרתי הרבה פעמים במשמר העמק.... טוב לא הרבה.... 4 פעמים פעם אחת עם טאורה ב70 ונפסלנו כי קפצנו מכשול לא נכון.... פעם עם קלייר ב70 והיא התחילה לעשות לי טונה באקינגים ואיבדתי את הארכובות והמשוכות אבל המשכתי לקפוץ וקיבלתי נקודות חובה על זמן, ופעמיים באליפות הצפון עם המלך.... ביום הראשון 8 נקודות על שתי הפלות וביום השני נקי.

לוח תחרויות לחודש אוקטובר

בעיתון חי (עיתון מעולה) יש לוח תערוכות והנה הוא: * 5.10,תחרות קפיצות-נבחרות (ניר דוד) * 12.10-11,תחרות קפיצות (כנות) * 19.10,תחרות דרסאג´ (חוות סוסי נועם,נצר סירני) שם אני רוכבת * 19.10,תחרות קפיצות-בסיס לדירוג לאליפות הצפון (קיבוץ יגוד) * 19.10,תחרות קפיצות-דירוג לאליפות המרכז (תלמי מנשה) * 26.10-25,רכיבה מערבית (אלונים) * 26.10-25,תחרות קפיצות (כנות) אם מישהו מגיע לתחרות בנצר סירני (19.10) בבקשה שיודיע לי או פה בפורום או באי סי קיו (157389413)... רעות

למעלה