שלום :)

bluegreyeyes

New member
שלום :)

האם אתם מצליחים להסיק משהו לגבי תחומה העבודה המתאימים לי לפי כתב ידי? האם הסקתם משהו לגבי אישיותי גם?

שבוע טוב ושלום גם לך

אפשר להסיק המון מסקנות מכתב יד וגם מזה ששלחת, אולם ייטב הדבר אם תוכל לכתוב "קצת" יותר ועל דף חלק ללא שורות.

bluegreyeyes

New member
אשמח

לתת לך תמונה יותר יעילה ברגע שאוכל.

תודה רבה על כך שאתה מוכן לספק חוות דעת ומזמנך הפרטי :)

חלק את המתחלק המחולק לשנים .

לגבי תחום עבודה אנא צייר קערת מרק ונראה לגבי שאלתך .
לגבי שאלת אישיותך היות ואישיותך נע על ציר הרטט הרוטט ואותיותך על ציר הפריקה המתפרקת ניתן לראות שאתה נושא על כתפייך משקל עודף
הנובע ממצב בריאותי לקוי ומוזנח .
כל כולך נשען על שתי רגליך והם אמורות לשאת את משקלך ומשקל חייך אבל כאשר אחת מרגלך לא יכולה לשאת את המשקל מכאן חלה הבעיה
של נשיאת המשקל .
כל עוד אתה עוסק בבעיות של פנים לא אוכל להשיב לך על שאלות של חוץ .
צייר קערת מרק ונראה לגבי שאלת העבודה .

bluegreyeyes

New member
שלום

אשמח אם תוכל להסביר את דברייך, היות וקיבלתי הרגשה שלא התכוונת ברצינות שאצייר קערת מרק.
בכל מקרה הבריאות שלי אינה מוזנחת כלל ואני מתאמן במכון מספר פעמים בשבוע, והקשיים הבריאותיים שלי נובעים אך ורק מבעיות בכף הרגל שהיו אצלי מלידה.

חיפשת ומצאת תאמין .

כמו שכבר אמרתי בקדומים בעיה ברגלך היא שורש הבעיה היות ועמידתך לא איתנה .
אימון במכון כושר הוא יוזמה מבורכת וטובה עבורך אבל עדין לא פותרת את בעיתך הרגלית כך שאין קשר חיבורי טבורי בין השנים . אתה מתאמן ומתאמן אבל
הבעיה נשארת ולא נפתרת .
לגבי ציור קערת מרק מובן שהתכונתי לכך קערת המרק מסמלת את השפע של כל אדם ואדם והתיחסותו אליו זה שאתה מבקש ומיחל לדבר מה
עדין לא אומר שאתה מוכן לקבלו לחיקך .
עצרת פעם לשאול מדוע עשיו הסכים למכור בכורתו תמורת נזיד עדשים ולא עבור כל מאכל אחר דוגמאת שקשוקה עם נקנקיות צוריסו .
משום שלמרק יש את הסגולות המבורכות שלו .
צייר קערת מרק ונראה מהי תעסוקתך .
כל טוב בריאות ופרנסה טובה .

מה הקשר בין קערת מרק למציאת תעסוקה ?

למעלה