שלום
נ נסחפת עם הגלים New member 30/8/13 #14 האם זה מדליק אותך לדמיין אותי ואת וויש מתנשקות, מלטפות אחת את השנייה, היא מלקקת לי את הצוואר בזמן שאני נוגעת לה בחזה ומרגישה איך היא לאט לאט מתגרה ונושפת לי באוזן אז למה שזה לא יהיה גם הפוך?
האם זה מדליק אותך לדמיין אותי ואת וויש מתנשקות, מלטפות אחת את השנייה, היא מלקקת לי את הצוואר בזמן שאני נוגעת לה בחזה ומרגישה איך היא לאט לאט מתגרה ונושפת לי באוזן אז למה שזה לא יהיה גם הפוך?
נ נסחפת עם הגלים New member 30/8/13 #17 טוב האמת שזה לא באמת עושה לי את זה, אני סתם זורמת עם וויש כי זה מצחיק
W wish2 New member 30/8/13 #16 אני לא מלקקת לך את הצואר את נוגעת לי בחזה ומלקקת לי את הפטמות. אם אני מגורה אני ולכת לעשות לעצמי ביד. אם לא. את חוזרת לנתניה.
אני לא מלקקת לך את הצואר את נוגעת לי בחזה ומלקקת לי את הפטמות. אם אני מגורה אני ולכת לעשות לעצמי ביד. אם לא. את חוזרת לנתניה.
נ נסחפת עם הגלים New member 30/8/13 #18 את חצופה ואת תשלמי על זה אני אגרום לך להיות מגורה ואז אאסור עלייך לגמור
י ילד רע ומר New member 30/8/13 #20 נורא חמוד הרומן בוסר הזה שלכן.. תיכף תבוא שמש עם דילדו טורבו ותראה לכן בוסר..